Ruta inclusiva 'Camins, un viatge pels cinc sentits'. 15 de maig
Horari d'inici: 12 h

Horari complet:
de 12 a 13 h

Lloc: Santuari del Corredor
Dosrius

Organitzadors: CIMA (Centre d'interpretació del Medi Ambient, SL)
Telèfon: 937 855 461, de dilluns a divendres, de 8.30 a 17.30 h; 937 435 468, dissabtes i diumenges, de 10 a 15 h.
A/e: rutesteatre@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General
Accés: gratuït

Descripció:
La ruta, amb una extensió de poc menys d'un quilòmetre i mig, transita per part de l'itinerari "La plana del Corredor".
Aquest itinerari no està adaptat, però per la configuració amable del terreny és fàcilment transitable. També de la mà de personatges singulars, "Camins" explora, en diferents parades, els cincs sentits (vista, tacte, oïda, gust i olfacte) i està adreçada a tos els públics.
Els espais naturals són el millor escenari per integrar natura, cultura i història mitjançant l’expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre. Les visites teatralitzades a espais naturals protegits donen vida al patrimoni natural, cultural i etnogràfic, i permeten descobrir els seus orígens i evolució d’una manera amena, associada a un record agradable, elements que reforcen la vinculació afectiva amb l’espai i motiven una actitud de respecte i admiració. Aquestes rutes teatralitzades, dirigides a tots els públics, faciliten, especialment, l’accés i la participació de persones amb diversitat funcional de forma inclusiva. 
La ruta «Camins, un viatge pels cinc sentits» és un itinerari guiat inclusiu, amb dos actors i un educador ambiental, que es fa a la plana del Corredor, un terreny fàcilment transitable. La participació és gratuïta i per a tots els públics. 

NOTA: Existeix la possibilitat d'un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l'itinerari. Al fer la reserva haureu d'indicar si us cal aquest servei.
Calendari 2021: 17 d'abril, 15 de maig, 12 de juny, 18 de setembre i 10 d'octubre (Matinal)

Requisits activitat:
Cal fer reserva prèvia als telèfons o correu electrònic indicats, seguint les mesures de protecció anti Covid-19  amb només el 50% d'aforament, en aquest cas, limitat a 10 persones..

Caldrà portar calçat adequat per caminar i roba adequada a l'època de l'any. 

Mesures i condicions per dur a terme l'activitat:
Fer tota l’activitat a l’aire lliure. No entrar als equipaments o espais tancats (en algun cas, la presentació es podia fer dins d’un equipament).
Portar la mascareta, tant el públic com els actors/actrius i els especialistes que hi puguin participar (llenguatge de signes).
Separar els grups de convivència 2 metres al llarg de l’itinerari i amb els actors/actrius i especialistes.
No compartir cap estri/objecte entre els participants i només tocar el mateix element del paisatge (arbre, roca, etc.) una sola persona.
 
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil