Mesures anunciades aquest divendres (18/12/2020) que estaran en vigor des del dilluns 21 de desembre i fins al dilluns 11 de gener

 


Restriccions de reunió
Es podran reunir un màxim de sis persones, amb l'excepció del 24 de desembre, Nadal, Sant Esteve, el 31 de desembre, Cap d'Any i Reis. En aquestes dates es podran reunir fins a deu persones, de dues bombolles com a molt.

Restriccions a la mobilitat
Es limita la mobilitat a l'àmbit comarcal, amb l'excepció dels desplaçaments per visitar familiars i els desplaçaments de bombolles de convivència per anar a la segona residència o a una destinació fixa, com ara un hotel o una casa rural.
Encara sobre la mobilitat, el govern ha explicat que l'Alt Urgell i Andorra seran com una sola comarca.

Restriccions a la restauració
A partir de dilluns, bars i restaurants només podran obrir de 7.30 a 9.30 del matí i de 13.00 a 15.30 de la tarda.
Els establiments que fan menjar per emportar-se també podran obrir de 19.00 a 22.00, i fins a les 23.00 per fer repartiment a domicili.
Pel que fa als espais, bars i restaurants poden obrir a l'interior, amb un 30% de l'aforament, i les terrasses. A les taules hi poden seure fins a 4 persones, ampliables a 6 si són bombolla de convivència.
L'excepció, per a la restauració, són els centres comercials, on els bars i restaurants han de tancar per evitar que es concentri vida social en aquests establiments.

Restriccions al comerç
També han de tancar els gimnasos que són dins de centres comercials.
La resta de comerços dels centres comercials poden continar obrint com fins ara.

Activitats esportives
També podran continuar obrint com fins ara els establiments esportius: els que són a l'aire lliure, amb un aforament màxim del 50%; i els que són interiors, amb un aforament màxim del 30% i amb cita prèvia.
El canvi és que, tret de les activitats aquàtiques, les activitats físiques que no es puguin fer portant mascareta només es podran fer a l'exterior.

Activitats culturals
Es mantenen les condicions actuals, d'un aforament del 50%, sempre que no se sobrepassin les 1.000 persones.

Centres de culte
El govern recomana un aforament del 30%, amb un màxim de 1.000 persones.

Toc de queda
Es manté el confinament nocturn entre les deu de la nit i les sis del matí, amb l'excepció de les nits de Nadal, de Cap d'Any i de Reis. La nit dels dies 24 i 31 es retarda fins a la una de la matinada, i la nit del 5 de gener, fins a les onze de la nit..

Teletreball, sempre que sigui possible 


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil