Dosrius ja compta amb el primer pas de vianants 3D

 


El carrer Mossèn Jacint Verdaguer (carretera de Llinars B-510) al nucli de Dosrius, és on s'ha instal·lat el primer pas de vianants tridimensional.

Aquesta tècnica pretén incrementar la seguretat gràcies a l'efecte visual tridimensional que provoca als conductors, estimulant la frenada instintiva per a major seguretat dels vianants. A més, la pintura és antilliscant, de manera que redueix els riscos quan plou.

Una càmera s'encarregarà de monitoritzar-lo durant diversos mesos per saber quina és la reacció dels conductors i què passa quan es van acostumant.

L'engany visual s'aconsegueix amb efectes pintats sobre l'asfalt, amb l'objectiu de sorprendre els conductors i aconseguir que tots els cotxes frenin davant un pas de vianants. L'efecte òptic que es provoca és en tres dimensions i, des de certa distància, s'observen les línies blanques surant sobre l'asfalt.

El pas tridimensional de Dosrius utilitza un mètode d'instal·lació amb calor més econòmic i més durador que altres que s'instal·len amb pintura convencional.

No es descarta la implementació d'aquests passos de vianants en altres nuclis del municipi, principalment en els punts pròxims a les parades de l'autobús, on hi ha gran nombre d'infants.

Gràcies a tots per seguir la innocentada d'ahir, en què informàvem de un nou pas de vianants tridimensional.



Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil