Dosrius Ràdio no emet música del repertori legal de la SGAE

Dosrius Ràdio defensa la propietat intel·lectual dels autors i compositors de les obres, i la seva llibertat per determinar l'ús de les mateixes i per això, a Dosrius Ràdio estem en contra de qualsevol acte d'apropiació indeguda, il·legal, ús fraudulent o no autoritzat de les obres musicals i intel·lectuals, respectant el treball i la tasca de les entitats de gestió en la defensa dels interessos dels músics i autors.


Dosrius Ràdio produeix una programació pròpia, a més de realitzar enllaços amb podcast, llicenciats sota el segell copyleft i creative common, autoritzant el seu ús i reproducció no comercial per tots els mitjans audiovisuals que siguin oportuns.

Els vídeos que s'emeten en streaming en cadascun dels canals temàtics, han estat creats d'acord amb els requisits de l'empresa propietat de l'aplicació "Stream Forever". Dosrius Ràdio l'únic que fa és compartir l'enllaç de la llista de vídeos creat, no tenint cap autoria respecte a ells.

La música que s'emet a Dosrius Ràdio no està vinculada a la "Sociedad General de Autores y Editores", ja que posseeix llicència "Free Download", "No Copyright" o "Royalty Free Music".



Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil