Finalització Concessió Centre Esportiu de Dosrius



El 1 de novembre finalitza el contracte de concessió que des de finals de juny teniem contret amb l'Ajuntament de Dosrius.
Tot i les restriccions del COVID amb la reducció de l'aforament de la piscina, de les taules en terrassa per la distància entre elles, el tancament de vestidors i altres, podem dir que no ha estat una mala temporada. Sense incidents destacables. Tenint que recordar de tant en tant les restriccions o noves normatives, però res que no fos predictible.
Volem donar les gràcies a tots els clients que durant aquest període han passat per les nostres instal·lacions, ja sigui a la piscina, menjant o prenent un refresc a la terrassa. A tots els que han fet possible que aquest estiu del tot atípic, no ho fos tant al donar-se un bany a la piscina municipal o a l'entrenar o jugar un partit amistós al camp de futbol.
Volem reconèixer també l'esforç i dedicació que hem trobat tant en els tècnics de l'Ajuntament com en l'equip de Govern a l'hora de solventar problemes o resoldre incidències.
No volem deixar passar l'ocasió per solidaritzar-nos amb totes les persones del municipi de Dosrius que treballen o regenten bars o restaurants. El nostre suport a ells en aquests durs moments de tancaments i restriccions.
A tots, als que hem anomenat i als que ens hem oblidat, Gràcies.
Jordi i Sonia
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil