Tenim una edat .... i què - Scotch - Disco Band.



Scotch va ser una formació de música "italodisco", activa durant la dècada de 1980. Originalment, va començar sent un projecte d'estudi creat pel músic Manlio Cangelli. Aquest va compondre i va realitzar el tema titulat "Penguins 'Invasion", una peça completament instrumental, publicat a Itàlia a principis de 1983.

Pocs mesos després de la seva aparició, Vince Lancini es va oferir per fer una versió vocal de "Penguins 'Invasion". En aquest moment, Cangelli abandonar Scotch, passant a les mans de Lancini (vocalista i compositor) i Fabio Margutti (teclista i compositor). Sempre pertanyent a la discogràfica American Disc.

Així, el 1984, va arribar el seu major èxit i el que més identifica el grup: "Disc Band", famós per incloure el so d'algú tossint que es repeteix al llarg de tota la cançó. A la fi d'aquest mateix any apareix un altre dels seus temes més coneguts, "Take Em Up".

A la fi de 1986 s'uneix un nou membre a la formació: Franz Felleti. Un any després, a finals de 1987, apareix el que seria el seu últim disc, "Man To Man". Això també va suposar el final d'American Disc i l'abandó de Fabio Margutti.

Anys després, Scotch va reaparèixer esporàdicament de la mà de Vince Lancini i Franz Felleti.


Scotch, encara no comptant amb una àmplia discografia, és una de les formacions més rellevants de "l'italodisco". Pràcticament tots els seus temes es van convertir en èxits estiuencs, i van formar part de nombrosos discos de mescles i recopilacions de l'època.

Font: https://es.wikipedia.org/wiki/Scotch_(banda)
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil