Tenim una edat .... i què - Scotch - Disco Band.Scotch va ser una formació de música "italodisco", activa durant la dècada de 1980. Originalment, va començar sent un projecte d'estudi creat pel músic Manlio Cangelli. Aquest va compondre i va realitzar el tema titulat "Penguins 'Invasion", una peça completament instrumental, publicat a Itàlia a principis de 1983.

Pocs mesos després de la seva aparició, Vince Lancini es va oferir per fer una versió vocal de "Penguins 'Invasion". En aquest moment, Cangelli abandonar Scotch, passant a les mans de Lancini (vocalista i compositor) i Fabio Margutti (teclista i compositor). Sempre pertanyent a la discogràfica American Disc.

Així, el 1984, va arribar el seu major èxit i el que més identifica el grup: "Disc Band", famós per incloure el so d'algú tossint que es repeteix al llarg de tota la cançó. A la fi d'aquest mateix any apareix un altre dels seus temes més coneguts, "Take Em Up".

A la fi de 1986 s'uneix un nou membre a la formació: Franz Felleti. Un any després, a finals de 1987, apareix el que seria el seu últim disc, "Man To Man". Això també va suposar el final d'American Disc i l'abandó de Fabio Margutti.

Anys després, Scotch va reaparèixer esporàdicament de la mà de Vince Lancini i Franz Felleti.


Scotch, encara no comptant amb una àmplia discografia, és una de les formacions més rellevants de "l'italodisco". Pràcticament tots els seus temes es van convertir en èxits estiuencs, i van formar part de nombrosos discos de mescles i recopilacions de l'època.

Font: https://es.wikipedia.org/wiki/Scotch_(banda)
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil