Tenim una edat ... i què / Billy Idol - Eyes Without A Face



El 10 de novembre de 1983 el jove cantant britànic Billy Idol va llançar "Rebel Yell", el seu segon disc solista i àlbum que el consagraria artística i comercialment. Es tractava d'una obra musical sòlida, plena d'energia, bones idees i cançons, raspadors riffs de guitarra i, també, formidables lletres, destacant entre els seus talls la cançó "Eyes without a face" ( "Ulls sense rostre"), considerada avui pels crítics com una de les cançons més formidables que ens van llegar els llunyans anys 80 '.
La cançó, coescrita per Billy Idol al costat del seu talentós guitarrista i etern col·laborador Steve Stevens, era una espècie de balada sintetitzada i rockera que va ser gravada en 1983 en els Electric Lady Studios de Nova York. Produïda per Keith Forsey, a més de la guitarra de Stevens, el tema va comptar amb la participació de l'músic Sal Cuevas al baix, Judy Dozier en els teclats i Tommy Price a la bateria, tenint a David Wittman com a enginyer de gravació.


La cançó, el títol al·ludia a el nom d'una vella pel·lícula francesa de terror dels anys 60 'de el director Georges Franju anomenada "Les yeux sans visage" ( "Ulls sense rostre"), era una espècie de balada electrònica i rockera , evocadora i depriment, que començava amb uns lànguids teclats i efectes de percussió, mentre Billy Idol parlava en la seva lletra d'una relació amorosa que es descomponia irremeiablement. Tenyida d'un macabre romanticisme, aquesta lletra era una crònica sobre la decepció i la commiseració que sentia un home cap a la seva antiga amant, tan difuminada en el seu record que ara se li apareixia com "uns ulls sense rostre".

Font: https://www.guioteca.com/los-80/la-historia-de-la-obra-maestra-de-billy-idol-su-cancion-eyes-without-a-face/
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil