Tenim una edat ... i què / The Art Company - Susanna



'Susanna' va arribar a les nostres botigues de discos el 1984, encara que en els Països Baixos es va popularitzar ja un any abans. Basats en un so reggae pop, els 4:41 minuts d'aquesta obra composta per Caroline Bogman, Ferdi Lancee i Mark Foggo, amb la producció de l'francès Pierre Geoffroy Chateau. van permetre a la multinacional CBS recaptar milions.

El tema havia nascut el 1983 com 'Suzanne', però es va rebatejar com a 'Susanna' a l'comprovar l'èxit -va ser número u només sortir a mercat- que havia collit al seu propi país interpretat per la banda VOF de Kunst. Els directius de la discogràfica li van veure un potencial internacional que també va portar a el grup a convertir-se en 'The Art Company'.

I van encertar perquè la 'Susana' anglosajonizada va vendre més de dos milions de discos al voltant de el món, emparada en una fórmula d'interpretació que s'assembla un directe que per les mateixes dates ja li va valer a el grup austríac Opus un toc d'alerta similar amb 'Live és Life' . Tots dos temes han quedat gravats a foc en la generació contemporània de la seva esdevenir. La força de les intervencions del fals públic van aconseguir incrementar la sonoritat.

La cançó, sense cap mena de dubte, i ningú podrà negar-ho, és molt enganxosa. També el vídeo sobre el qual es va assentar el tema, tot i que el temps ha fet efecte en ell, segueix sent divertit per la forma en què descriu una escena de seducció. Tot anava bé amb la noia fins que els amics d'ell van entrar en escena. Va ser rodat en clau de comèdia, recordant un episodi que més d'un vam poder viure durant la nostra adolescència. Somiem amb la primera part de la cançó, ens despertem amb la segona.

Font: https://blogs.elcorreo.com/musica-callada/2017/10/09/the-art-company-susanna/
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil