#QuedatACasaDosrius. Envia'ns les teves propostes del que fas mentre estàs reclòs a casa


Dosrius Ràdio convida als vilatans del municipi  a donar a coneixer allò que fan per fer més suportable el confinament.

-A través del hastag #QuedatACasaDosrius es donarà a conèixer i promoure  activitats casolanes

-Els participants podran optar a guanyar un premi, encara per determinar.

En el context actual de reclusió de la població dins de les cases, a causa de la crisi del coronavirus, Dosrius Ràdio ha decidit incentivar les activitats casolanes dels veïns i veïnes a través del concurs #QuedatACasaDosrius. Es tracta que els participants pugin imatges i/o vídeos a les xarxes socials  en què estan desenvolupant diverses activitats mentre passen el confinament obligatòri.

En aquest sentit, les temàtiques seran d’allò més diverses, gags de teatre,  cuina de receptes locals, jocs interactius o tradicionals, activitats esportives, tallers de dibuix, d’escriptura, actuacions musicals o accions solidàries entre moltes d’altres possibilitats.

L'objectiu és molt simple: fer més lleuger el tancament dins de les cases, alhora que incentivem la participació de la gent a través d’activitats profitoses  i per que no, també lúdiques.

El concurs es durà a terme a través del facebook de Dosrius Ràdio, i aquella imatge o vídeo que tingui més vots dels usuaris i que hagin estat penjades abans del dimarts 31 de març serà el guanyador o guanyadora.

També recordar-vos que hem creat una playlist col·laborativa a spotify  perquè aneu afegint totes aquelles cançons que ens donen bon rotllo o ens fan cantar a "crit pelat" i passar millor els dies a casa. Apala, aneu fent aportacions .




Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil