Cabanes Dosrius i Barbacoes la Flama Canyamars, han obtingut el distintiu Biosphere 2019 de sosteniblitat turística



El distintius Biosphere reconeix les bones pràctiques basades en els 17 objectius de desenvolupament sostenible de la ONU integrats en l'Agenda 2030 i promou un turisme sostenible i respectuós amb el Planeta. A la província de Barcelona es va posar en marxa l’any 2017, moment en el qual la Diputació de Barcelona es va distingir a través de les marques turístiques. D’aquesta manera, les empreses del territori poden participar sota el seu lideratge, A la comarca, qui gestiona el certificat és el Consorci de Tursime.
Al Maresme, comarca amb un important pes turístic, han obtingut aquesta distinció 66 entitats, serveis i empreses públiques i privades.

Nota de premsa:
Un total de 66 empreses, serveis i destinacions del Maresme reconegudes amb els distintius Biosphere 2019 de turisme sostenible 
L’emblemàtic teatre La Massa, de Vilassar de Dalt, va ser l’escenari d’un acte en el qual a més d’entregar-se els distintius de sostenibilitat, el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, va presentar el Pla d’Accions 2020 de l’ens.
Durant l’acte que va celebrar-se el passat 31 de gener, 66 empreses, serveis i destinacions de la comarca van ser reconegudes amb la distinció  Biosphere 2019 per a la sostenibilitat turística. El Biosphere és un segell del Sistema de Turisme Responsable de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR). Certificació/distintiu de turisme sostenible, voluntari i independent.
Aquest distintiu, a la província de Barcelona es posa en pràctica a l’any 2017, moment en el qual la Diputació de Barcelona es distingeix a través de les marques turístiques. D’aquesta manera, les empreses del territori poden participar sota el seu lideratge. A la comarca, el projecte el gestiona el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Empreses, serveis i destinacions s’hi poden adherir per aconseguir un reconeixement pel seu compromís amb la sostenibilitat. 
(Al final de la nota de premsa s’adjunta el llistat amb les empreses, serveis i destinacions que van rebre el distintiu).
Un Pla d’Accions per dinamitzar el turisme a la comarca
Durant l’acte, el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, va presentar al públic assistent el Pla d’Accions 2020 de l’ens. En la seva intervenció, Arnó va exposar les actuacions generals i els objectius estratègics, a més de  destacar les principals propostes que es desenvoluparan durant aquest any en els àmbits de turisme familiar, cultural, esportiu, gastronòmic, actiu i de natura, de reunions i Maresme Film Commission. Entre aquestes, destaquen especialment les que tenen la sostenibilitat a la comarca com a referent i continuar impulsant un major coneixement del territori. 
A més de la intervenció del president del Consorci, es va comptar amb la participació del regidor de Turisme i Promoció de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, Benet Oliva, que va donar la benvinguda als assistents en nom del municipi i remarcar el valor del teatre vilassarenc, referent del patrimoni arquitectònic i obra del reconegut arquitecte Rafael Guastavino, abans de marxar als EEUU.
El Cap  de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, Xavier Font, en el seu parlament, va destacar el compromís del territori per la sostenibilitat en el turisme.
Per la seva banda, la presidenta de la Delegació al Maresme de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Masramon, va incidir en què la col·laboració de tots els agents del territori permet solucionar els problemes i ajudar a crear infraestructures per potenciar el turisme a la comarca. 
-
Llistat d’empreses, serveis i destinacions distingides amb la Certificació Biosphere el 2019:
Alella
Enoturisme DO Alella
Oficina de Turisme
 
Arenys de Mar
Hotel Sa Voga
Museu d'Arenys de Mar
Oficina de Turisme
Vila Arenys Hotel
Blanes
Dofí Jet Boats
(sortides en vaixell des de Calella, Pineda de
Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar)
Caldes d'Estrac
Oficina de Turisme
Balneari Caldes d'Estrac
Calella
Apartaments Atzavara
Aparthotel Miami Park
Càmping El Far
Hotel Espanya
Hotel H·Top Amaika
Hotel Neptuno
Oficina de Turisme
Platja de Garbí
Platja de les Roques
Platja Gran
Policia Local
Sant Jordi Boutique Hotel
Silence Spa
Canet de Mar
Càmping Globo Rojo
Destinació Costa de Barcelona-Maresme 
Consorci de Turisme del Maresme
Dosrius
Cabanes Dosrius
Barbacoes la Flama Canyamars
El Masnou
Grus Apartments
Maresme Waves
Museu Municipal de Nàutica del Masnou
Oficina de Turisme
Port Esportiu El Masnou
Malgrat de Mar
Aqua Hotel Silhouette & Spa
Cercle Aventura
Hotel Sumus Monteplaya
Oficina de Turisme Ca L'Arnau
Oficina de Turisme de la Plaça de l’Àncora
 
Mataró
Antequem
Blaumar
Consell Comarcal del Maresme
Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM)
Greenevents
Oficina de Turisme de Mataró
Punt d'informació turístic del Maresme
Restaurant Lasal del Varador
Valua Travel
Pineda de Mar
Aqua Hotel Promenade
Baby Center
Hotel Sorrabona
Hotel Sumus Stella & Spa
Oficina de Turisme
Parc Infantil de la Platja dels Pescadors
Platja de la Riera
Platja dels Pescadors
Xiringuito L'Escora
Premià de Mar
Cercle Aventura
Sant Andreu de Llavaneres
Platja de les Barques
Platja de l'Estació
Platja del Balís
Santa Susanna
Aqua Hotel Aquamarina & Spa
Aqua Hotel Montagut Suites
Aqua Hotel Onabrava & Spa
El cuc de Santa Susanna
Masia Can Rosich
Oficina de Turisme
Platja de Llevant
Tiana
Celler Quim Batlle
 
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil