DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

Entrevistes als regidors i regidores de l'equip de govern. Nova etapa de "L'informatiu" de Dosrius.


Iniciem una nova etapa a Dosrius Ràdio a la qual volem donar la veu a la gent del municipi perquè puguin formular els seus dubtes, preguntes o consultes als regidors de l'equip de govern.

En breu s'iniciaran aquestes entrevistes per tal de que puguin constestar a les preguntes que prèviament ens hagueu fet arribar.

Amb la suficient antelació s'anunciarà el dia en què es realitzarà l'entrevista i les persones que ho desitgin podran formular les seves preguntes a través de missatges de correu electrònic a l'adreça info@dosriusradio.cat.

Com sabeu les faltes de respecte són l'enemic de les xarxes, aixi que procurarem mantenir l'ordre en aquet tipo de missatges. Podeu tenir les idees que vulgueu i expressar les vostres consultes normalment amb EDUCACIÓ. És una cosa bàsica. Haurieu d'indicar simplement el vostre nom i el nucli urbà on residiu. Aquells missatges que no compleixin aquesta premissa, seran exclosos.

Les entrevistes seran emmagatzemades en format Podcast i podran ser escoltades i descarregades en qualsevol moment, des de qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta, ordinador). Perquè pugueu escoltar-les quan vulgueu i on vulgueu.

Podem ja avançar que la primera entrevista serà a l'Alcaldessa i Regidora de Cultura, Sílvia Garrido Galera, de manera que ja podeu fer-nos arribar les vostres consultes a info@dosriusradio.cat.
Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

Entradas recents

Novetats Recomanades

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Remember Black Label Hot Bear