Entrevistes als regidors i regidores de l'equip de govern. Nova etapa de "L'informatiu" de Dosrius.


Iniciem una nova etapa a Dosrius Ràdio a la qual volem donar la veu a la gent del municipi perquè puguin formular els seus dubtes, preguntes o consultes als regidors de l'equip de govern.

En breu s'iniciaran aquestes entrevistes per tal de que puguin constestar a les preguntes que prèviament ens hagueu fet arribar.

Amb la suficient antelació s'anunciarà el dia en què es realitzarà l'entrevista i les persones que ho desitgin podran formular les seves preguntes a través de missatges de correu electrònic a l'adreça info@dosriusradio.cat.

Com sabeu les faltes de respecte són l'enemic de les xarxes, aixi que procurarem mantenir l'ordre en aquet tipo de missatges. Podeu tenir les idees que vulgueu i expressar les vostres consultes normalment amb EDUCACIÓ. És una cosa bàsica. Haurieu d'indicar simplement el vostre nom i el nucli urbà on residiu. Aquells missatges que no compleixin aquesta premissa, seran exclosos.

Les entrevistes seran emmagatzemades en format Podcast i podran ser escoltades i descarregades en qualsevol moment, des de qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta, ordinador). Perquè pugueu escoltar-les quan vulgueu i on vulgueu.

Podem ja avançar que la primera entrevista serà a l'Alcaldessa i Regidora de Cultura, Sílvia Garrido Galera, de manera que ja podeu fer-nos arribar les vostres consultes a info@dosriusradio.cat.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil