El nombre de persones aturades al municipi de Dosrius al mes de novembre era de 251. Quatre més que en el més anterior




La taxa d'atur a Dosrius és del 10,52% mentre que a la comarca de El Maresme és del 12,30%.
Les dades del mes de novembre han deixat un nou increment de l'atur a la comarca amb la incorporació de 621 persones a les oficines d'ocupació. Aquest augment, segons reflecteix l'informe elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal s'ha concentrat en el sector serveis. La resta de sectors econòmics: agricultura, indústria i construcció registren un descens en el nombre de persones aturades. També baixa el nombre de maresmencs i maresmenques sense ocupació anterior (SOA) que cerquen feina.

Actualment, el Maresme té registrades a les oficines d'ocupació 25.584 persones, una xifra superior en un 3,05% respecte al mes d'octubre, però inferior en un 6,66% en la comparativa interanual. 

El volum més important de demandants de feina es concentra en el sector serveis que aplega el 70,5% del conjunt de persones aturades a la comarca. La resta es distribueixen en la indústria (13.5%), la construcció (8,18%), el col·lectiu de persones sense ocupació anterior (5,72%) i l'agricultura (1,93%).

Justament, és en el sector serveis on s'ha concetrat l'increment de la desocupació. Concretament, s'han comptabilitzat 721 nous aturats. Aquesta xifra s'ha vist compensada per la reducció de la desocupació en la resta de sectors econòmics. El resultat final ha estat un increment de 621 persones a les oficines d'ocupació.

La mitjana comarcal surt de l'increment de la desocupació en 18 municipis, la baixada en 11 i el manteniment de les xifres en Sant Vicenç de Montalt. 

Font: Report d'Atur elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal 
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil