Aquesta setmana la Policia Local i l'ajuntament de #Dosrius comencen la campanya solidària de lluita contra el càncer infantil #pelsvalents.


La Policia Local de Dosrius, tal com passa amb un nombre molt important de policies locals de Catalunya, s'ha sumat a la iniciativa Pels Valents, també coneguda com la dels Escuts solidaris. Aquesta campanya té com a objectiu fer realitat el Sant Joan de Déu (SJD) Pediatric Cancer Center Barcelona, ​​el centre d'oncologia pediàtrica més gran d'Europa, al recinte hospitalari de Sant Joan de Déu. 

La campanya va començar l'octubre de l'any passat després que els agents de la Policia Municipal de Terrassa van decidir tallar-se els cabells per posar-se al lloc dels nens i nenes que pateixen càncer i fotografiar-se amb ells per il·lustrar un calendari solidari a favor d'aquest centre. A aquesta iniciativa se li van sumar les policies locals de Caldes de Malavella, Sant Celoni, Hostalric i així fins arribar a més de 80 poblacions.

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona és un projecte amb un cost de 30 milions d'euros, un centre hospitalari que podrà atendre 400 pacients cada any i que incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.345 metres quadrats, en un edifici de quatre plantes situat al costat de l'actual Hospital de Sant Joan de Déu i connectat amb ell a través d'una passarel·la.

Cada escut té un preu de 4€, que s'entregaran a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per ajudar a la creació del SJD Pediatric Cancer Center, un nou centre hospitalari destinat a la investigació i tractament del càncer infantil. Els escuts tenen tots el mateix format, amb fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil, i porten una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-los a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es poden enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.


Els escuts solidaris es vendran a l'ajuntament i establiments col·laboradors.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil