Dosrius Sona - Dissabte 14 de juliol


El proper dissabte 14 de juliol, la plaça del Comú acollirà a partir de les 19 h. la primera edició del Dosrius Sona, una mostra musical pionera al municipi impulsada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament amb el doble propòsit de fer arribar al conjunt de la ciutadania la diversitat i el talent del mosaic musical dosriuenc i donar resposta a les inquietuds musicals dels veïns i veïnes.
En aquesta estrena del projecte hi prendran part un total de set formacions locals: Fun AO, TwoRivers Combo, 3 Minutos, Valèria, Albert Bellido D’J, Ivan Durban i Pep Lladó; a qui el consistori posa en valor la seva implicació en la mostra.
Jordi Renyé, regidor de Cultura, convida els veïns i veïnes a gaudir dels diferents concerts i explica que “el nostre objectiu és consolidar a la vila una programació musical estable que ens permeti realitzar diferents actuacions musicals al llarg de l’any a càrrec d’artistes locals”.
En aquesta línia, Renyé afegeix que “la mostra neix com a plataforma per a la promoció del gran planter de músics locals novells amb el que comptem i que volen donar les seves primeres passes en el món de la música”.
Així, amb aquest projecte l’Ajuntament de Dosrius fa una passa més en la seva ferma aposta per impulsar al municipi nous projectes culturals de primer ordre encaminats a difondre el fenomen cultural i artístic del municipi i a dotar als veïns i veïnes de noves eines i recursos que potenciïn les seves capacitats artístiques.

Font: Ajuntament de Dosrius
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil