61è Aplec de Muntanya de Canyamars. Diumenge, 9 de setembre de 2018
La trobada tindrà lloc diumenge 9 de setembre i inclourà un dinar popular, sortejos pels assistents i les actuacions de les cobles Canigó i Cervianenca.
L’Ajuntament de Dosrius i l’Associació Junts Per Canyamars organitzen el proper mes de setembre una nova edició de l’Aplec de Muntanya de Canyamars; una de les activitats culturals amb més tradició del municipi i que enguany compleix la seva 61a edició.
Jordi Renyé, regidor de Cultura, fa una crida a la participació i explica que “l’Aplec és una de les jornades populars més icòniques de la vila i una oportunitat única per compartir plegats el dinamisme cultural del nostre municipi”.
En aquesta línia, Renyé avança que “enguany fem una aposta molt decidida per potenciar la festivitat i obrir-la a tota la ciutadania del municipi i de les poblacions veïnes, oferint un programa renovat que recupera activitats com els sortejos o el dinar popular”.
Les cobles Canigó i Cervianenca, convidades de luxe de l’edició 2018
L’Aplec de Muntanya tindrà lloc al Pla dels Bolets (Canyamars), de les 11 h. a les 14 h. i de les 16 h. a les 19 h., i comptarà amb l’acompanyament de les cobles Canigó i Cervianenca. Els assistents, a més, també podran gaudir d’un dinar de germanor a preu popular i d’un servei de bar i de sortejos al llarg de tota la jornada.
L’activitat, finalment, s’inclou en el circuit d’aplecs de la Comissió d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Barcelonines (CASCB) i de la Confederació Sardanista de Catalunya.
L’Ajuntament de Dosrius agraeix a l’Associació Junts Per Canyamars la seva col·laboració en el projecte i la seva tasca ingent de dinamització cultural.

Font: Ajuntament de Dosrius
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil