DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

61è Aplec de Muntanya de Canyamars. Diumenge, 9 de setembre de 2018
La trobada tindrà lloc diumenge 9 de setembre i inclourà un dinar popular, sortejos pels assistents i les actuacions de les cobles Canigó i Cervianenca.
L’Ajuntament de Dosrius i l’Associació Junts Per Canyamars organitzen el proper mes de setembre una nova edició de l’Aplec de Muntanya de Canyamars; una de les activitats culturals amb més tradició del municipi i que enguany compleix la seva 61a edició.
Jordi Renyé, regidor de Cultura, fa una crida a la participació i explica que “l’Aplec és una de les jornades populars més icòniques de la vila i una oportunitat única per compartir plegats el dinamisme cultural del nostre municipi”.
En aquesta línia, Renyé avança que “enguany fem una aposta molt decidida per potenciar la festivitat i obrir-la a tota la ciutadania del municipi i de les poblacions veïnes, oferint un programa renovat que recupera activitats com els sortejos o el dinar popular”.
Les cobles Canigó i Cervianenca, convidades de luxe de l’edició 2018
L’Aplec de Muntanya tindrà lloc al Pla dels Bolets (Canyamars), de les 11 h. a les 14 h. i de les 16 h. a les 19 h., i comptarà amb l’acompanyament de les cobles Canigó i Cervianenca. Els assistents, a més, també podran gaudir d’un dinar de germanor a preu popular i d’un servei de bar i de sortejos al llarg de tota la jornada.
L’activitat, finalment, s’inclou en el circuit d’aplecs de la Comissió d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Barcelonines (CASCB) i de la Confederació Sardanista de Catalunya.
L’Ajuntament de Dosrius agraeix a l’Associació Junts Per Canyamars la seva col·laboració en el projecte i la seva tasca ingent de dinamització cultural.

Font: Ajuntament de Dosrius
Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

Entradas recents

Novetats Recomanades

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Remember Black Label Hot Bear