Assenyala la icona de la dreta "EN DIRECTE" per escoltar Dosrius Ràdio en directe

Dosrius donarà la benvinguda al juny amb una marató cultural


La vila acollirà dissabte 2 de juny la primera edició de la Mostra 7 de Cultura, que oferirà als veïns i veïnes 12 hores ininterrompudes d’espectacles al carrer.
L’Ajuntament de #Dosrius fa una passa més en la seva ferma aposta per impulsar al municipi nous projectes culturals de primer ordre encaminats a difondre el fenomen cultural i artístic del municipi i a dotar als veïns i veïnes de noves eines i recursos que potenciïn les seves capacitats artístiques. En aquesta línia, el consistori col·laborarà i donarà suport aquest proper mes de juny en l’organització a la vila de la primera edició de la Mostra 7 de Cultura, impulsada per l’entitat de nova creació 7 de Cultura.
Dissabte 2 de juny, els carrers de la vila acolliran durant 12 hores diversos espectacles de carrer gratuïts; entre ells, teatre, teatre de petit format, música o malabars. A més, els visitants podran gaudir d’un servei de bar al llarg de la jornada i d’una arrossada i una brasa a preu popular. Així, la mostra està pensada perquè en gaudeixi tant la ciutadania com els diferents agents culturals del territori.
Jordi Reñé, regidor de Cultura, fa una crida a la participació i emmarca aquesta original iniciativa pionera al municipi en la voluntat de l’equip de govern “de fer arribar arreu del nostre municipi propostes que dinamitzin i diversifiquin el fenomen cultural a la vila”. Reñé, a més, afegeix que “és un molt important que el nostre teixit associatiu es nodreixi amb noves entitats com 7 de Cultura desitjoses i compromeses en participar en la confecció del calendari cultural del municipi”.
Segueix-nos a:

Entradas RecentsEl més vist (els darrers 30 dies)Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil

Deixalleria mòbil
Primer diumenge de cada mes