Assenyala la icona de la dreta "MIRA LA RÀDIO" per descobrir la selecció musical que hem preparat avui

Dosrius donarà la benvinguda al juny amb una marató cultural


La vila acollirà dissabte 2 de juny la primera edició de la Mostra 7 de Cultura, que oferirà als veïns i veïnes 12 hores ininterrompudes d’espectacles al carrer.
L’Ajuntament de #Dosrius fa una passa més en la seva ferma aposta per impulsar al municipi nous projectes culturals de primer ordre encaminats a difondre el fenomen cultural i artístic del municipi i a dotar als veïns i veïnes de noves eines i recursos que potenciïn les seves capacitats artístiques. En aquesta línia, el consistori col·laborarà i donarà suport aquest proper mes de juny en l’organització a la vila de la primera edició de la Mostra 7 de Cultura, impulsada per l’entitat de nova creació 7 de Cultura.
Dissabte 2 de juny, els carrers de la vila acolliran durant 12 hores diversos espectacles de carrer gratuïts; entre ells, teatre, teatre de petit format, música o malabars. A més, els visitants podran gaudir d’un servei de bar al llarg de la jornada i d’una arrossada i una brasa a preu popular. Així, la mostra està pensada perquè en gaudeixi tant la ciutadania com els diferents agents culturals del territori.
Jordi Reñé, regidor de Cultura, fa una crida a la participació i emmarca aquesta original iniciativa pionera al municipi en la voluntat de l’equip de govern “de fer arribar arreu del nostre municipi propostes que dinamitzin i diversifiquin el fenomen cultural a la vila”. Reñé, a més, afegeix que “és un molt important que el nostre teixit associatiu es nodreixi amb noves entitats com 7 de Cultura desitjoses i compromeses en participar en la confecció del calendari cultural del municipi”.
Segueix-nos a:

El més vist (els darrers 30 dies)