Dosrius Ràdio demana a l'Ajuntament de Dosrius que faci un ús correcte del nom de Can Massuet del FarInstància presentada a l'Ajuntament de Dosrius

EXPOSO:
Observem que des de fa temps, quan es fa referència des de l'Ajuntament al nucli urbà de Can Massuet del Far, es limita a posar en la majoria de casos "Can Massuet".

SOL-LICITO:
S'utilitzi el nom correcte de "Can Massuet del Far" tal com consta al Nomenclàtor oficial de toponímia major de Catalunya.

http://www.icgc.cat/icgcwebfiles/nomenclator/maresme/dosrius.pdf

Can Massuet del Far, està integrat bàsicament per una urbanització de 1.100 edificacions i prop de 2.500 habitants. La urbanització es va començar a construir a l’any 1968, amb el nom comercial de “La Esmeralda”. El nom actual és una síntesi del nom d’una família assentada al territori de ben antic (els Massuet) i del topònim del Far, que segons E. Albert deriva d’un far que orientava als caminants durant la nit, com els fars de Les Guilleries o el Farell de Caldes de Montbui. 


Font :  A Dosrius. Una visita al passat https://www.google.es/amp/s/adosrius.wordpress.com/2017/09/28/el-far-es-vol-separar-de-dosrius-segregacions-i-formacio-de-la-identitat-local-al-segle-xix/amp/Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil