Comunicat de Dosrius Ràdio. Perquè no quedin dubtes.



Dosrius Ràdio és un portal d'informació de Dosrius. Una entitat. No un mitjà de comunicació convencional.

Ràdio Dosrius neix de la iniciativa privada d'un veí del municipi, amb l'únic esperit d'esdevenir un espai de divulgació de les activitats que es duen a terme al nostre poble, a més d'informar d'altres actes que tinguin lloc a la comarca del Maresme. També permet estar al corrent de totes les novetats musicals, prèviament seleccionades per a tu. Tota l'actualitat musical que podràs llegir com notícies i escoltar els temes quan tu vulguis. Perquè no et perdis res.
L'entitat no està vinculada a cap partit polític i no rep cap subvenció de l'Ajuntament de Dosrius ni de cap altre organisme supramunicipal.
A Dosrius Ràdio trobaràs tota l'actualitat del municipi i del Maresme: telèfons d'interès, entitats, establiments, rutes btt, senderisme, agenda cultural del Maresme, informació del Parc del Montegre i El Corredor, informació meteorològica, horaris d'autobús, la premsa diària, programació de televisió ... tot això acompanyat de la millor música, amb playlists a "Spotify" que et permetran escoltar des de la música actual, fins música d'orquestres, dels 70, 80 i 90 o el millor pop rock de tots els temps.
Gràcies per seguir estant al nostre costat.

Dosrius Ràdio Associació Cultural i Juvenil
NIF: G66580804
Núm. d'inscripció: 57645
Data: 15/12/2015
Secció 1ª del Registre d'Associacions
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil