DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

Les jardineres del nucli urbà de Dosrius, seran substituïdes per aquelles que decideixin els veïns.Aquest serà el primer element a debatre dins del recent estrenat reglament de participació ciutadana.

Ja que les jardineres instal·lades a principi d'aquesta legislatura (que substituïen les pedres separadores) es converteixen habitualment en papereres, o són arrencades les plantes que contenen i en algunes casos, són objecte de majors agressions vandàliques, com acabar bolcades a terra, s'ha optat per la seva substitució ja prevista en el nou Pla de Mobilitat Urbana (PMU). El més destacable és que decideixin de forma participativa i activa els veïns del municipi el model a col·locar.
A principis de desembre i amb l'objectiu de millorar i establir nous canals de participació adaptats als nous temps es va redactar un Reglament de Participació Ciutadana. Basant-se en ell, els veïns hauran d'optar per un dels models que apareixen a l'imatge.

En breu l'Ajuntament informarà del període previst de votació i habilitarà les eines necessàries per a fer-ho tant a través de les xarxes socials, com mitjançant la seu electrònica i presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

Alhora, s'aprofitarà el tall de carrers que es produirà pel canvi de jardineres, per implantar a la plaça Espanya un sistema de contenidors soterrats de gran capacitat per tal d'evitar la imatge de les papereres sempre plenes i bruticia pel terra. Un fet que tantes vegades han reivindicat els veïns i veïnes del centre de Dosrius.Amb aquesta falsa notícia, Dosrius Ràdio s'ha sumat al dia dels Sants Innocents. Preguem disculpin les molèsties. 😉
Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

Entradas recents

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Remember Black Label Hot Bear