Assenyala la icona de la dreta "EN DIRECTE" per escoltar Dosrius Ràdio en directe

Les jardineres del nucli urbà de Dosrius, seran substituïdes per aquelles que decideixin els veïns.Aquest serà el primer element a debatre dins del recent estrenat reglament de participació ciutadana.

Ja que les jardineres instal·lades a principi d'aquesta legislatura (que substituïen les pedres separadores) es converteixen habitualment en papereres, o són arrencades les plantes que contenen i en algunes casos, són objecte de majors agressions vandàliques, com acabar bolcades a terra, s'ha optat per la seva substitució ja prevista en el nou Pla de Mobilitat Urbana (PMU). El més destacable és que decideixin de forma participativa i activa els veïns del municipi el model a col·locar.
A principis de desembre i amb l'objectiu de millorar i establir nous canals de participació adaptats als nous temps es va redactar un Reglament de Participació Ciutadana. Basant-se en ell, els veïns hauran d'optar per un dels models que apareixen a l'imatge.

En breu l'Ajuntament informarà del període previst de votació i habilitarà les eines necessàries per a fer-ho tant a través de les xarxes socials, com mitjançant la seu electrònica i presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

Alhora, s'aprofitarà el tall de carrers que es produirà pel canvi de jardineres, per implantar a la plaça Espanya un sistema de contenidors soterrats de gran capacitat per tal d'evitar la imatge de les papereres sempre plenes i bruticia pel terra. Un fet que tantes vegades han reivindicat els veïns i veïnes del centre de Dosrius.Amb aquesta falsa notícia, Dosrius Ràdio s'ha sumat al dia dels Sants Innocents. Preguem disculpin les molèsties. 😉
Segueix-nos a:

Entradas RecentsEl més vist (els darrers 30 dies)Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil

Deixalleria mòbil
Primer diumenge de cada mes