Mig Maresme es va donar cita a Dosrius


Ahir, 3 d'octubre de 2017, l' ANC Maresme ha escollit #Dosrius per a fer l'acte Central de suport als pobles que vam patir la repressió de les forces d'ocupació. 
Molts companys de teriritorials d'arreu el Maresme hi han assitit per a expressar-nos el seu suport arran l'agressió que vam patir diumenge passat, fins el punt que la carretera ha quedat col·lapsada momentaniament. 
El pati de l'escola feia goig i no recordem cap concentració al nostre poble amb tanta afluència. 


El millor testimoni, els dibuixos amb flors que han pintat els nostres infants.
Gràcies a tots els que heu assitit a aquest acte. Units som invencibles!!!
Font: ANC Dosrius, Canyamars, Can Massuet El Far

"Qui ahir també comptava per milers les persones assistents va ser la petita vila de Dosrius en una altra jornada històrica. El municipi va viure en primera persona la repressió policial en dos col·legis electorals per part de la Guàrdia Civil. Convocats per l’ANC, mig Maresme es va donar cita al poble i el pati de l’escola Castell de Dosrius es va fer petit davant la gentada que amb aquest gest volia solidaritzar-se amb els veïns. “Hem viscut uns dies molt intensos i em sento molt orgullós del meu poble”, va dir l’alcalde, Marc Bosch (ERC), que amb l’objectiu de protegir les urnes de les forces de seguretat estatals, va ser un dels que va sortir atonyinat a cops de porra. Més contundent que mai, va qualificar els agents de “covards” i va demanar que no se’l consideri cap heroi. “Vaig fer el que havia de fer”, va dir."

Font: El Punt Avui Edició Maresme, 4/10/2017


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil