Poesia i + 9 de juliol Pou de Glaç de Canyamars. "Jo em donaria a qui em volgués" Miquel Gelabert i Jaume Mallofré - Joana Gomila Folk Souvenir



L’actor Miquel Gelabert i l’acordionista Jaume Mallofré ens proposen un espectacle per homenatjar Josep Palau i Fabre. Un passeig pels paratges emocionals i sentimentals del poeta que va del descens als inferns, la insatisfacció, la vacuïtat i la mort, al sadollament voluptuós a través de l’alquímia. Metàfores de tinta transmutades en llavors de perdurabilitat.

La proposta és clara: que veu i música facin néixer les coses tot dientles. Heus aquí el miracle. Un miracle que remet ex- plícitament al breu i contundent poema Missiva: “T’escric amb llapis vermell, mots de foc;/ parlo del bes i ja és besar-te un poc”.


El Pou de Glaç (Canyamars) - Diumenge 9 de juliol - 21.30h
[entrada lliure]



Diumenge 9 - 22.30h

Joana Gomila Folk Souvenir 

El Pou de Glaç (Canyamars)

Gràcies a Joana Gomila no ens cal viatjar a Mallorca per endurnos un record que és molt més que un souvenir. Es tracta d’un disc que reformula el cançoner popular mallorquí i ho fa amb actitud fresca i amb vocació d’experimentar. Ai, si a les botigues dels aeroports hi haguessin joies com aquestes enlloc d’imants de nevera i postals amb postes de sol!

Gravat en directe i produït per Jaume Manresa(Antònia Font), Folk Souvenir parteix de tonades populars per teixir sonoritats salvatges i delicades que s’entremesclen amb samplers de pagesos, nins, padrines, gravacions d’Alan Lomax i inèdits de Joana, convertint aquest disc en un dels treballs més atrevits, brillants i a la vegada respectuosos que s’hagin fet mai a partir de la música tradicional mallorquina. Gomila, Arnau Obiols, Santi Careta, Àlex Reviriego i Laia Vallès duran la seva versió de l’illa al Pou de Glaç.

Serà memorable!

El Pou de Glaç (Canyamars) 
[entrada lliure]

https://joanagomila.com/folk-souvenir/






Font: http://www.poesiaimes.cat
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil