DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

Al Maresme hi ha una progressió a l'alça de la taxa de graduació a l'ESO. Dosrius, no obstant, és el municipi que té unes xifres més baixes (68,75%)


L'informe relatiu a 2016 xifra en el 89,04% el nombre de joves maresmencs que finalitza els estudis obligatoris acreditant l'ESO.
Per municipis, els que han registrat una disminució més destacada de joves d'entre 12 i 29 anys són Òrrius (-3,8%), Arenys de Mar (-3,2%), Calella (-2,9%), Alella (-2.0%), Mataró (-1,5%) i Pineda de Mar (-1,3%). En canvi, els que comptabilitzen un increment percentual de joves més important són Sant Vicenç de Montalt (7,2%), Sant Cebrià de Vallalta (4,0%), Caldes d'Estrac (3,2%), Teià (2,4%), Tiana (2,3%) i Dosrius (2,1%).

Pel que fa a la formació, les dades reflecteixen una progressió a l'alça de la taxa de graduació a l'ESO destacant Cabrera de Mar que assoleix el 100% d'acabament dels estudis secundaris obligatoris, mentre Dosrius és el municipi que té unes xifres més baixes (68,75%). La mitjana comarcal es situa al 89,04%, un percentatge superior al català (87,73%). Com a contrapunt, la taxa d'escolarització postobligatòria al Maresme (a partir dels 17 anys) es redueix al 68% davant del 74,86% de mitjana catalana.

Més info (click aquí)

Font: L'estudi sobre les realitats juvenils al Maresme que elabora biennalment lObservatori de Desenvolupament Local en col·laboració amb el Buscador Jove,
Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

El + Destacat

Entrevista a Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius

Entrevista realitzada el 27 de febrer de 2020 a l'estudi de Dosrius Ràdio. Se li han traslladat les pregu...

Entradas recents

Novetats Recomanades

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

DanceFloor Chart