Programació dels tallers organitzats conjuntament pel Servei d'Ocupacio Local de Dosrius i el Sempre de l’Ajuntament d’Argentona



EINES PER LA RECERCA DE FEINA
Taller per la millora del currículum i carta de presentació. Pautes per elaborar-lo en clau de competències. Adapta’ls a la oferta de feina. La primera impressió és molt important. Assegura’t que la informació que llegiran les empreses sigui rellevant i fes-te visible en els processos de selecció. 
Durada: 2 hores 




AUTOCONEIXEMENT. MARCA PERSONAL
Identificació de competències, marca personal, publicitar i vendre el producte “JO” i aspectes a treballar per trobar feina. Aprendrem què coneixem de nosaltres i què és el marketing personal. També què hem de dir per impactar i que eks reclutadors recordin allò que nosaltres volem. Mi historia en 3 minutos Mètode SMART 
Durada: 2 hores 

PROCÉS DE SELECCIÓ i ENTREVISTA DE FEINA
Processos de selecció En aquesta sessió coneixerem els diferents tipus de processos de selecció i les seves fases. L’entrevista Com superar-la i com respondre a les preguntes trampa. Sabem com preparar-nos una entrevista de feina? 
Durada: 2 hores 




RECERCA ACTIVA DE FEINA PER INTERNET: ETT’S
Sessions de recerca activa de feina per Internet. Randstad, Adecco, Marlex, etc. Sessions de recerca activa de feina per Internet. Us acompanyem i assessorem en el registre de les webs de de treball temporal més importants. També us podem assessorar en altres webs amb les que tingueu alguna dificultat. 
Durada: 2 hores 

RECERCA ACTIVA DE FEINA PER INTERNET: BORSES
Sessions de recerca activa de feina per Internet. Xaloc, Feina Activa, Infojobs, Trabajos, Laboris, etc. Sessions de recerca activa de feina per Internet. Us acompanyem i assessorem en el registre de les webs de borsa de treball més importants. També us podem assessorar en altres webs amb les que tingueu alguna dificultat. 
Durada: 2 hores 

RECERCA ACTIVA DE FEINA A TRAVÉS DE L’SMARTPHONE
Sessions de recerca activa de feina a traves d’apps. Infojobs, Jobtoday, Jobandtalent, Trabajos, Laboris, Monster. Sessions de recerca activa de feina a través de l’smartphone. Us acompanyem i assessorem en el registre i funcionament de les apps més importants per la recerca de feina a través de l’smartphone. 
Durada: 2 hores 

ALFABETITZACIÓ DIGITAL
Iniciació ofimàtica i informàtica. Paquet office (word, power point, excel), menú inici, carpetes, trasllat de documents. Correu electrònic Internet 
Durada: 1,5 hores 

RECERCA ACTIVA DE FEINA PER INTERNET
Ocupacions Sessions de recerca activa de feina per Internet per ocupacions específiques Sessions de recerca activa de feina per Internet. Us acompanyem i assessorem en el registre de les webs de borsa de treball més importants. També us podem assessorar en altres webs amb les que tingueu alguna dificultat. 
Durada: 2 hores


Més Info a: ocupacio@dosrius.cat
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil