DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

Programació dels tallers organitzats conjuntament pel Servei d'Ocupacio Local de Dosrius i el Sempre de l’Ajuntament d’ArgentonaEINES PER LA RECERCA DE FEINA
Taller per la millora del currículum i carta de presentació. Pautes per elaborar-lo en clau de competències. Adapta’ls a la oferta de feina. La primera impressió és molt important. Assegura’t que la informació que llegiran les empreses sigui rellevant i fes-te visible en els processos de selecció. 
Durada: 2 hores 
AUTOCONEIXEMENT. MARCA PERSONAL
Identificació de competències, marca personal, publicitar i vendre el producte “JO” i aspectes a treballar per trobar feina. Aprendrem què coneixem de nosaltres i què és el marketing personal. També què hem de dir per impactar i que eks reclutadors recordin allò que nosaltres volem. Mi historia en 3 minutos Mètode SMART 
Durada: 2 hores 

PROCÉS DE SELECCIÓ i ENTREVISTA DE FEINA
Processos de selecció En aquesta sessió coneixerem els diferents tipus de processos de selecció i les seves fases. L’entrevista Com superar-la i com respondre a les preguntes trampa. Sabem com preparar-nos una entrevista de feina? 
Durada: 2 hores 
RECERCA ACTIVA DE FEINA PER INTERNET: ETT’S
Sessions de recerca activa de feina per Internet. Randstad, Adecco, Marlex, etc. Sessions de recerca activa de feina per Internet. Us acompanyem i assessorem en el registre de les webs de de treball temporal més importants. També us podem assessorar en altres webs amb les que tingueu alguna dificultat. 
Durada: 2 hores 

RECERCA ACTIVA DE FEINA PER INTERNET: BORSES
Sessions de recerca activa de feina per Internet. Xaloc, Feina Activa, Infojobs, Trabajos, Laboris, etc. Sessions de recerca activa de feina per Internet. Us acompanyem i assessorem en el registre de les webs de borsa de treball més importants. També us podem assessorar en altres webs amb les que tingueu alguna dificultat. 
Durada: 2 hores 

RECERCA ACTIVA DE FEINA A TRAVÉS DE L’SMARTPHONE
Sessions de recerca activa de feina a traves d’apps. Infojobs, Jobtoday, Jobandtalent, Trabajos, Laboris, Monster. Sessions de recerca activa de feina a través de l’smartphone. Us acompanyem i assessorem en el registre i funcionament de les apps més importants per la recerca de feina a través de l’smartphone. 
Durada: 2 hores 

ALFABETITZACIÓ DIGITAL
Iniciació ofimàtica i informàtica. Paquet office (word, power point, excel), menú inici, carpetes, trasllat de documents. Correu electrònic Internet 
Durada: 1,5 hores 

RECERCA ACTIVA DE FEINA PER INTERNET
Ocupacions Sessions de recerca activa de feina per Internet per ocupacions específiques Sessions de recerca activa de feina per Internet. Us acompanyem i assessorem en el registre de les webs de borsa de treball més importants. També us podem assessorar en altres webs amb les que tingueu alguna dificultat. 
Durada: 2 hores


Més Info a: ocupacio@dosrius.cat
Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

Entradas recents

Novetats Recomanades

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Remember Black Label Hot Bear