El nombre de persones aturades a Dosrius al mes de novembre era de 314, 6 més que en el mes anterior. La taxa d'atur a Dosrius se situa en el 13,68%

Per quart mes consecutiu, l'atur ha tornat a pujar al Maresme. Les dades analitzades per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, xifren en 458 les persones que durant el mes de novembre s'han incorporat  al col·lectiu de demandants de feina. Aquest increment de l'atur ha afectat a 20 dels 30 municipis de la comarca.
 
L'augment de l'atur ha tingut el seu reflex en 17 municipis de la comarca, molts d'aquests de l'Alt Maresme fet que fa pensar doncs, en la desacceleració estacional de les activitats turístiques i, per tant, l'acabament de contractes temporals. Els increments més intensos s'han produït a Malgrat de Mar (9,49%), Santa Susanna (8,63%), Pineda de Mar (8,14%) i Calella (7,11%).
Quant a les taxes d'atur les més elevades s'han registrat a Pineda de Mar (20,81%), Santa Susanna (19,63%), Sant Iscle de Vallalta (19,29%) i Tordera (18,35%).
 


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil