A punt de començar la construcció dels circuits de Ràdio Control a Can Pruna




A finals de gener de 2017 està previst que s'iniciïn les obres dels dos circuits de radiocontrol (cotxes teledirigits) a la zona anomenada de Can Pruna al nucli de Can Massuet del Far, Dosrius. El disseny i construcció dels circuits és a càrrec de l'empresa RCDesign & Consulting i compta amb l'assessorament de la revista especialitzada "AutoRC Magazine".  

Es construiran dos circuits que li permetran gaudir de la modalitat de radiocontrol que més li agradi o de diverses d'elles com sol passar. Tots ells equipats amb el necessari per allotjar carreres de tota mena de campionats, inclosos els nacionals. 

El circuit de TT serà de terra compactada, amb salts i dobles salts així com canvis de rasant, una llarga recta per estirar al màxim el motor. Estarà principalment indicat per a la modalitat 1/8 TT tant gas com elèctric. També podrà gaudir amb un 1/10 TT però no és especialment indicat per a aquesta modalitat. 

Si el que li agrada és la velocitat i l'asfalt disposarà del circuit de pista. Amb 2 rectes, una paràbola i una zona revirada li permetrà posar a prova les seves habilitats en tots els sentits. 

La gran zona de boxes coberts, un gran pòdium de pilotatge i caseta de cronometratge convertiran aquest circuit en un dels millors de la comarca del Maresme i que estarà al nivell dels millors circuits al nostre país. Sens dubte, es celebraran diverses proves dels campionats de Catalunya i d'Espanya. Les modalitats que es podràn racticar en ell són 1/8 pista, Ral·li Game, 1/10 Touring elèctric i gas. També serà apte per a 1/5 gran escala, Pa-Car o Pro10. 

Disposarà de zona de pàrquing. 

Font i imatges virtuals: AutoRC Magazine


Terrenys on es construiran els dos circuits


innocentada de l'any
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil