Aquest dijous 24 de novembre s'inicia a l'Institut Dosrius, el Servei Comunitari per tal de donar alternatives a la pobresa alimentaria




L'institut de Dosrius és dels primers de la zona en engegar aquest projecte que haurà d’ estar implantat a tots els centres el curs 2019-20.


Com es desenvolupa a l’ Institut de Dosrius?

S’ ha plantejat a tots els alumnes de 3r d’ ESO la possibilitat de participar en una campanya de recollida d’ aliments, (conjuntament amb la Creu Roja). Prèviament a aquesta part pràctica, s’ han realitzat 10 hores de formació a l’ aula impartides des de les diferents matèries per conscienciar sobre la problemàtica de la pobresa alimentària. Arran d’ aquesta formació han sortit 15 voluntaris, que portaran a terme 3 campanyes al llarg del curs.

És molt important que tots participem i col·laborem amb l’ aportació d’ aliments en les campanyes. Hem de ser conscients de la necessitat d’ ajudar les persones amb més dificultats econòmiques. Val a dir que els aliments recollits seran distribuïts per la Creu Roja a les famílies més necessitades.

Aquest novembre iniciem la primera de les campanyes. Podreu venir a l’ institut a fer les vostres aportacions d’ aliments els següents dies de 16.00 a 17.00 hores:

  • 24 de novembre
  • 1 de desembre
  • 15 de desembre
  • 20 de desembre



Quin tipus d’ aliments podeu aportar?

  • Oli, llet, pasta, sucre, galetes, llaunes de conserva, llegums cuits, arròs, cereals, aliments infantils.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil