Les empreses de Cabrera, Argentona, Dosrius i Òrrius convidades a compartir coneixementsAquest proper dimecres 28 de setembre es promou una trobada per desenvolupar una xarxa d’empreses

Què busquen i què ofereixen les empreses del nostre territori? Amb quins problemes es troben? A aquestes preguntes i a d’altres més vol donar resposta la trobada programada per a aquest proper 28 de setembre i a la que es troben convidades totes les empreses de Cabrera de Mar, Argentona, Dosrius i Òrrius. La iniciativa, desenvolupada en el marc del el Pla Director de Promoció Econòmica de la Riera d'Argentona, vol servir per posar en marxa una xarxa d’empreses dels diferents municipis per tal que aquestes intercanviïn informació i coneixements.

Pel que fa a la sessió del proper dimecres, aquesta es durà a terme de 14 a 16.30 h al Saló de Pedra d’Argentona. Totes aquelles persones que hi estiguin interessades poden realitzar la seva inscripció a través de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cabrera al telèfon  93 759 24 57 o al correu electrònic promocioeconomica@cabrerademar.cat.

Paral·lelament ja s’han anunciat dues noves actuacions per al 26 d’octubre i per al 23 de novembre.

Per dubtes i confirmar la vostra assistència poseu-vos en contacte amb:
Carolina Enrich - Ajuntament d'Argentona -937974900
Montse Marsal - connectingbrains* - connect@connectgbrains.es
  

Programa de la trobada (PDF, 130kB)

Font: Ajuntament de Cabrera de Mar
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil