El Festival "Poesia i +" arriba a Dosrius amb Mario Gas i Pep Lladó. 10 de juliol Pou de Glaç de CanyamarsDiumenge 10 - 21h

El club dels poetes vius
amb Mario Gas

El Pou de Glaç. Canyamars. Dosrius

El festival arriba per primera vegada a Dosrius amb un recital i un concert que són, per dir-ho d’alguna manera, un cant a la vida. Trencarà el gel Mario Gas, i ho farà amb un recital de poesia contemporània escrita en català, de Blanca Llum Vidal a Víctor Obiols. Poetes joves, poetes vius llegits amb la veu poderosa d’un dels més grans actors i directors teatrals dels nostres temps que ha demostrat ja altres vegades, amb Charles Bukowski, Miguel Hernández o Joan Vinyoli, que és un rapsoda brillant. Aquest espectacle va ser presentat per primera vegada a La Seca en la programació d’enguany del Festival Alcools que dirigeix Andreu Gomila. És un regal poder-lo presentar ara en un entorn d’excepció com ho és el Pou de Glaç.

Entrada lliure
Ubicació: Pou de Glaç.


Diumenge 10 - 22h

Pep Lladó

El Pou de Glaç. Canyamars. Dosrius
Pep Lladó presentarà "Després de la rumba" un disc gestat en temps de crisi i a partir dels camins que han quedat enrere. Amb el permís del Gato Pérez, els Ai Ai Ai i tants altres rumberos que han estat companys de viatge, "Després de la rumba" parla de l'anhel de viure tot el que tenim per davant d’aquesta cruïlla a la que mai no hauríem arribat si no fos a força de palmes, guitarres i percussió. No és una renúncia al passat sinó un gest d'agraïment d'aquell que sap del cert que, allà on vagi, l'acompanyarà sempre el ressò de les cançons cantades, el perfum de les nits viscudes i el record perenne de les persones estimades.

Entrada lliure
Ubicació: Pou de Glaç.

Descarregar programa

Font: http://www.poesiaimes.cat
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil