La taxa d'atur es reduix a Dosrius al mes d'abril. La taxa d'atur registrada és ara del 15,75%, mentre que a la comarca es del 15,81%



En les dades d'abril es reflecteix una variació mensual d'un -1,98%. Són cinc persones menys a l'atur respecte al mes anterior. La taxa d'atur registrada (abril de 2016) és ara del 15,75%, per sota de la mitjana de la comarca del Maresme que és del 15,81%.
 

En l'últim ple, la regidora Sra. Silvia Garrido del grup municipal socialista (PSC) va mostrar la seva preocupació perquè veia que en els darrers mesos, s'incrementava l'atur al municipi. No deixa de ser curiós aquesta preocupació, quan el primer que va fer el govern de l'anterior legislatura (PSC-PP), en la que estava ella com a regidora, va ser acomiadar a dues persones de l'ajuntament. Segur doncs, que aquestes dades li satisfan.

Dins l'àmbit local, tots els municipis maresmencs tenen menys demandants de feina que fa un any, però en la comparativa mensual s'ha detectat un lleuger increment de l'atur a Cabrera de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susnna i Tordera. A Òrrius no s'ha registrat cap variació respecte al mes anterior. Els 25 municipis restants han registrat descensos que oscil·len entre el 7,32% a Caldes d'Estrac i el 0,43% de Cabrils.
Pel que fa a taxa d'atur municipal, Pineda de Mar i Tordera són les poblacions que presenten uns percentatges més elevats. 22,37% en el cas de Pineda i 20,43% a Tordera. En canvi, Teià, Cabrera de Mar, Alella i Cabrils no arriben al 9%.


Veure taules amb les xifres en excel

Font: Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil