Ja està disponible el Portal de la Fira del Bosc Medieval de Canyamars 2016



Ja està disponible el Portal de la Fira del Bosc Medieval de Canyamars 2016 que se celebrarà el cap de setmana del 15 i el 16 d’octubre al municipi de Dosrius. En aquest web hi trobareu tota la informació pràctica de l’esdeveniment, com ara les bases de participació, els formularis de contacte…
 
http://firadelbosc.cat/


Aquesta Fira, es va iniciar l’any 2004  i d’aleshores ençà s’ha anat consolidant any rere any com una festa de referència de la comarca, gràcies a l’empenta de les diferents persones que han estat al capdavant de la regidoria de promoció econòmica en cada edició. També s’ha de destacar la molt important col·laboració d’entitats del municipi i d’altres municipis, empreses, voluntaris i veïns, sense els quals no seria possible anar assolint aquest creixement constant. No cal dir que la fira ha esdevingut un referent molt important en el nostre municipi.

Durant aquest cap de setmana Canyamars torna al passat i es transforma en una vila medieval amb música, bruixes, espases, tir amb arc, demostracions d’oficis medievals, jocs infantils, música,  itineraris pel carrer, mercat d’artesans, tavernes, i espectacles diversos.

En cada edició s’han anat incorporant novetats, en la del 2015 es va incorporar la primera cursa popular amb dues modalitats.

Canyamars té un entorn natural i únic, els nostres boscos són molt adients per aquesta fira, el pou del glaç és un espai idíl·lic per a fer-hi demostracions, i el mes medieval, l’església de Sant Esteve, al seu entorn on s’hi fan demostracions varies, pels carrers del nucli s’hi ubica el mercat medieval, i amb  tots aquests elements, s’ha anat aconseguint que cada any que passa tinguem més visitants.




Font: Ajuntament de Dosrius
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil