El restaurant Can Terrades del Molí i la Granja de Can Gel participaran a les jornades "BENVINGUTS A PAGÈS", que es duran a terme el cap de setmana del 17 al 19 de juny de 2016"Benvinguts a pagès, una oportunitat única per redescobrir l'origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.
Del 17 al 19 de juny, pagesos i pageses de tota Catalunya obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar-nos els ramats, els horts, els obradors, els camps... La millor manera de conèixer, degustar i comprar els productes de la nostra terra, en el seu lloc d'origen i directament de la mà dels seus productors!
Podreu visitar explotacions a cada comarca catalana, i fer un cap de setmana rodó amb el menú Benvinguts a pagès i paquets especials d’allotjament.
El Benvinguts a pagès és una aposta decidida pel producte de proximitat, per posar en valor el món rural, pel turisme d’interior i pel potencial de la nostra gastronomia. Grans, petits, apassionats de la cuina, enamorats de les escapades, famílies, parelles, colles d’amics... tots hi trobareu una oferta a la vostra mida.

En el cas del Maresme, destaquen de Dosrius i Canyamars, el Restaurant Can Terrades del Molí (http://terradesdelmoli.com/) i Can Gel (http://www.can-gel.com/), respectivament.+ Info (fer click)

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil