Avui a "El Punt Avui", Edició Maresme: "L'Ecofira de Dosrius vol ser un referent sobre l'ecologia"


L'Ecofira que Dosrius celebrarà el 4 i 5 de juny vinents neix amb la voluntat de convertir-se en un referent sobre l'ecologia al Maresme. Ubicada a l'aire lliure, a la zona verda al peu del Torrent dels Rials, a l'entrada del poble, la fira pretén ser un aparador i un punt de trobada de persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país. El visitant hi podrà trobar una extensa exposició de productes i veure demostracions d'un bon nombre d'activitats relacionades amb la natura. 

L'alcalde, Marc Bosch (ERC), explica que la finalitat del certamen, a part de la sensibilització, és promocionar el municipi a l'exterior, donar-lo a conèixer i fidelitzar visitants amb propostes atractives com aquestes. Amb més de 40 expositors i empreses de diversos sectors, com ara el de l'alimentació, l'arquitectònic, la jardineria o l'automoció, un dels plats forts del certamen serà el potent programa d'activitats, tallers i conferències, on hi destaca la xerrada que farà el meteoròleg de TV3 Francesc Mauri, el dissabte a la tarda, sobre el canvi climàtic.

El president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, va destacar durant la presentació que la proposta de Dosrius pot convertir-se en un reclam turístic més per la seva singularitat a la comarca. Envoltat d'un ric patrimoni forestal, la fira servirà d'excusa perquè l'Ajuntament recuperi un espai d'interès natural i paisatgístic com és el camí de la Font del Sot.

Font: El Punt Avui. Text i foto: Lluís Martínez
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil