Campanya "Dosrius separa l'orgànica"



El passat 19 d'abril, informàvem de la col·locació dels adhesius als contenidors relacionats amb la nova campanya de recollida selectiva. El nom de la campanya és "Dosrius separa l'orgànica".
En aquests adhesius apareix un codi "QR" que mitjançant una aplicació d'escaneig de codis d'aquest tipus en el vostre dispositiu mòbil (*), us permetrà accedir a l'apartat que fa referència a l'esmentada campanya a la web de l'ajuntament. (http://dosrius.cat/dosriussepara/) podeu fer clic aquí per accedir.

(*) Aquestes aplicacions son gratuïtes, com per exemple Beetag Reader, UpCode Reader, I.nigma Reader, QuickMark Reader i moltes més.





En ella i sota dos grans grups denominats "Separa la poda" i "Separa l'orgànica" trobareu tota la informació relacionada amb la campanya i que des de la nostra entitat, Dosrius Ràdio us suggerim llegiu detingudament i que a més d'entendre el significat i la importància de separar degudament la matèria orgànica,
ho poseu en pràctica.



Cal destacar l'apart "On s’han de dipositar els residus verds del jardí?" amb l'horari i la ubicació de la deixalleria d'Argentona, informació dels contenidors de color marró fosc de les àrees d’aportació de residus del carrer,  l’autocompostatge amb les restes verdes del jardíi el trinxat de les restes verdes i el posterior escampat pel jardí.


 
A l'apartat "Separa l'orgànica" trobareu informació de: la generació de residus a Dosrius, els residus orgànics(FORM), l'autocompostatge i enllaços a webs d'interès amb vídeos molt interessants.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil