La taxa d'atur a Dosrius se situa en el 15,70%



Al mes de febrer havia 356 persones aturades al municipi, 12 menys que en el mes de gener d'aquest any. Això suposa una variació mensual del 3,26% i una variació anual del 9,87%.

Les dades del mes de febrer indiquen que al Maresme hi ha 32.520 persones inscrites com a demandants de feina i el 54,9% tenen més de 45 anys. Les dones superen els homes en el registre d'atur comarcal. Concretament representen el 53,6%. I, per sectors d'activitat, els serveis concentren el 66,22% de les persones que cerquen feina.
Després del descens registrat el mes de febrer, la taxa d'atur comarcal se situa en el 16,67% i es manté dos punts per sobre de la provincial (14,44%) i de la mitjana catalana (14,80%).
La realitat municipal és desigual. Tot i que la comparativa interanual reflecteix un descens dels nivells d'atur en tots els municipis, el mes de febrer ha incrementat les xifres de desocupació a Alella, Montgat, Òrrius, Palafolls, Sant Pol de Mar, Tiana i Tordera. A Premià de Mar no s'ha registrat cap variació i als 22 municipis restants ha baixat.


Veure report febrer 2016

Font: Consell Comarcal del Maresme 
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil