Consulta i visualitza el detall i l'evolució de cada partida pressupostària de l'Ajuntament de Dosrius


Gobierto. L'eina que permet comparar les partides de totes les poblacions de l'estat




 El poble de La Rioja de Jalón de Cameros és el municipi d'Espanya on més diners per habitant es gasta en serveis públics. Madrid, la ciutat de més de 200 mil habitants que més deute públic té i els habitants d'Ascó són dels que més impostos directes paguen.

Totes les preguntes sobre els pressupostos poden quedar resoltes en un clic gràcies a l'aplicació de Gobierto, que dóna a conèixer les despeses i els ingressos de tots els municipis. L'eina permet consultar i visualitzar el detall i l'evolució de cada partida pressupostària


https://presupuestos.gobierto.es/places/dosrius/2015


Més enllà de la utilitat com a eina de consulta ciutadana, també ofereix de serveis professionals per proporcionar instruments i mecanismes de transparència als gestors dels municipis. Un any i dos mesos després de l'entrada en vigor de la llei de Transparència, una gran part de l'administració pública no s'ha posat les piles en matèria d'accés a la informació.


A més pots sol·licitar al teu alcalde que inclogui més informació per tenir una visió més completa sobre l'ús dels teus impostos o envia preguntes específiques.

 Font: La Vanguardia
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil