L’Ajuntament posarà punts de recollida d’oli vegetal domèstic usat en tres supermercats de Dosrius

Ahir dilluns 7 de desembre, l’alcalde de Dosrius, Marc Bosch, i la regidora Judith Coll, han signat un conveni de col·laboració amb l’administrador del Centre Especial d’Ocupació del Maresme (Fundació el Maresme), Albert Vidal, per promoure la recollida dels residus d’oli vegetal domèstic usat al terme municipal de Dosrius. En virtut d’aquest conveni, l’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania punts de recollida d’oli vegetal domèstic usat en tres supermercats de Dosrius: el Condis, el BonÀrea i el SUMA.

Per la seva banda, la Fundació es compromet a instal·lar i reposar els contenidors d’oli vegetal quan aquests estiguin carregats, a través de la seva plantilla de treballadors amb discapacitat intel·lectual, aconseguint afavorir la integració al món laboral d’aquest col·lectiu de persones. En les properes setmanes es durà a terme una campanya informativa en la qual es distribuiran embuts i fulletons que es repartiran a través dels centres educatius i en llocs estratègics del municipi.

La Fundació privada el Maresme, constituïda el 1994, és una institució d’iniciativa social sense afany de lucre que impulsa i vetlla per la integració social de persones amb discapacitat intel·lectual en l’àmbit del Maresme. El Centre Especial de Treball (CEO) del Maresme és només un dels serveis que gestiona la Fundació. Entre d’altres, també s’ocupa del CDIAP del Maresme, l’EEE l’Arboç, el Servei Ocupacional d’Inserció o el de Teràpia Ocupacional, serveis de Formació i Inserció, llars i residències, centres d’atenció especialitzada i programes de suport a l’autonomia, a més del propi CEO del Maresme.

Font: Ajuntament de Dosrius

 
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil