El Bosc Vertical, Rukimon - Rucs del Corredor i MarAventura, distingits amb el Compromís de Qualitat Turística


Les 72 empreses i serveis distingits el 2015 són dels municipis de: CalellaSanta SusannaPineda de MarMalgrat de MarArgentonaDosriusSant Andreu de LlavaneresCaldes d´EstracMataróTianaPremià de Mar, AlellaArenys de Mar i Arenys de Munt. També ha estat certificada una empresa de Blanes que presta serveis al Maresme.
La majoria d'empreses i serveis que estaven certificats el 2014 han revalidat distintiu el 2015. També hi ha hagut 2 noves incorporacions: Water Sports Centre de Calella i l'Escora de Pineda de Mar.

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació és una metodologia de treball que proporciona i garanteix als ciutadans que l'empresa o el servei turístic que estan rebent ha estat avaluat i ha complert tota una sèrie de requisits que acrediten la seva qualitat. La Diputació i la Cambra de Comerç són les responsables de la implantació del SICTED  a la província de Barcelona. Al Maresme, l'ens gestor del projecte és el Consorci de Promoció Turística. La nostra destinació és la que té més distintius SICTED de la província. En concret, 72 dels 456 segells de qualitat concedits el 2015 són per a empreses o serveis maresmencs. 


Font: Consell Comarcal del Maresme


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil