A Dosrius, l'atur baixa i ara es troba a una taxa del 15,96%. Per segon any consecutiu, l'atur al Maresme disminueix en el mes de novembre.


La xifra de persones desocupades al Maresme s'ha reduït de 78 persones respecte al mes anterior. Les dades indiquen que la disminució de l'atur s'ha concentrat en el col·lectiu masculí que registra 98 desocupats menys i, en canvi, ha augmentat en el femení que ha comptabilitzat 24 demandes més. Les diferències entre sexes s'eixamplen així encara més donat que mentre la taxa d'atur en el col·lectiu masculí és del 14,91%, arriba al 19,25% entre les dones. En total, a la comarca hi ha 33.270 persones inscrites al Servei d'Ocupació com a demandants de feina i la taxa d'atur maresmenca se situa en el 16,96%, més de 2 punts per sobre de la provincial (14,92%) i 1,82 més que la catalana (15,14%).

... / ...
 
La disminució de l'atur s'ha concentrat en 19 municipis de la comarca, ha augmentat en 10 i a Arenys de Mar no hi ha hagut cap canvi respecte al mes anterior. Els demandants d'ocupació han augmentat a Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susanna, Teià i Vilassar de Dalt

Report d'atur Maresme. Novembre 2015
Fitxer: novembre_2015.pdf

Font: Consell Comarcal del Maresme

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil