Assenyala la icona de la dreta "MIRA LA RÀDIO" per descobrir la selecció musical que hem preparat avui

Xerrada "Quin futur espera als nostres fills?"

El saló de plens acollirà dues xerrades, una el 17 i l'altra el 24 de novembre, de 19 a 20:30hLes xerrades tenen com a finalitat crear un espai de diàleg i reflexió compartida per visualitzar escenaris de  futur  a  partir  de  determinades  preguntes:  en  què  treballaran  els nostres fills i filles? on? quines competències necessiten adquirir? quines habilitats? quins escenaris macroeconòmics i mundials, previsiblement, s'aniran  trobant  pel  camí?  com  podem  ajudar  els  pares  i  mares,  la família, la comunitat...? Aquestes són algunes de les preguntes base per presentar  els  escenaris  en  els  quals,  a  mig  -  llarg  termini,  hauran d’interactuar els nostres joves.  

Les  dues  sessions  formatives–orientatives  es  plantegen  a  partir  d’una metodologia activa que combina la presentació del ponent amb un debat compartit entre els assistents. Al final es posarà a l’abast de tots els assistents, en format digital, un dossier amb el contingut de les sessions. 
Realitza l'activitat Román Castro Dr. en ciències polítiques i en sociologia. Professor universitari de la UNIR.Organitza: L'Ajuntament de Dosrius, la Diputació de Barcelona i la Mancomunitat de Catalunya


Segueix-nos a:

El més vist (els darrers 30 dies)

Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil

Deixalleria mòbil
Primer diumenge de cada mes