Xerrada "Quin futur espera als nostres fills?"

El saló de plens acollirà dues xerrades, una el 17 i l'altra el 24 de novembre, de 19 a 20:30hLes xerrades tenen com a finalitat crear un espai de diàleg i reflexió compartida per visualitzar escenaris de  futur  a  partir  de  determinades  preguntes:  en  què  treballaran  els nostres fills i filles? on? quines competències necessiten adquirir? quines habilitats? quins escenaris macroeconòmics i mundials, previsiblement, s'aniran  trobant  pel  camí?  com  podem  ajudar  els  pares  i  mares,  la família, la comunitat...? Aquestes són algunes de les preguntes base per presentar  els  escenaris  en  els  quals,  a  mig  -  llarg  termini,  hauran d’interactuar els nostres joves.  

Les  dues  sessions  formatives–orientatives  es  plantegen  a  partir  d’una metodologia activa que combina la presentació del ponent amb un debat compartit entre els assistents. Al final es posarà a l’abast de tots els assistents, en format digital, un dossier amb el contingut de les sessions. 
Realitza l'activitat Román Castro Dr. en ciències polítiques i en sociologia. Professor universitari de la UNIR.Organitza: L'Ajuntament de Dosrius, la Diputació de Barcelona i la Mancomunitat de Catalunya


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil