L'Ajuntament de Dosrius, disposarà d'una APP per facilitar una millor comunicació amb els veïns i veïnes



L'aplicació "Dosrius APP" és de suposar que estarà accessible des de "Google Play Market" i "Apple Store". Caldrà seguir els passos que li seran indicats per instal·lar l'aplicació. En acabar, s'haurà creat una icona d'accés directe a la pantalla i s'haurà afegit un nou contacte al whastapp i al directori d'agenda amb el nom "A" que correspon a la policia local.



"Aquesta APP ha de servir per acostar-vos a tota la nostra vida interna, tant l'administrativa, que es gestiona des de l'Ajuntament, com la de les activitats que es realitzin dins del nostre municipi. Ha de donar a conèixer les iniciatives i potenciar-les, així com informar del camí que des de l'Ajuntament s'agafa per anar millorant la nostra qualitat de vida." (Text extret de la pròpia APP)


Cal destacar per exemple, la possibilitat que qualsevol veí o veïna usuari/a de l'APP, pugui informar de forma simple d'una incidència al carrer o realitzar qualsevol consulta. De forma fàcil, efectiva i ràpida. Sense necessitat de desplaçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

A la part inferior, disposarà de dues icones d'accés directe El primer permet trucar per telèfon a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, i el de la seva dreta, anotar una incidència. 
La icona de menú de la part superior esquerra facilita l'accés a les següents opcions:  

"Inici"Torna a la pantalla inicial de l'APP 

"Benvinguts"Accedeix a la salutació de l'alcalde 

"Policia Local"Telèfon mòbil de urgencies i localització que permet emprar l'aplicació de GPS Waze, o Google Maps. 

"Incidències a la via pública"Aquesta opció, accessible també des de la pantalla d'inici, concretament la icona de la dreta de la part inferior, mostra un formulari en el que haurà d'indicar Nom i cognoms, correu electrònic, descripció de la incidència i localització de forma obligatòria. A més podrà proporcionar un telèfon de contacte i afegir una imatge que serà enviada de forma conjunta a la incidència.

 


 

"Serveis"Estan accessibles els telèfons d'interès general (policia local, mossos d'esquadra, bombers, els CAP 's, centres d'atenció primària de cada nucli, emergències (112) i l'OAC de l'ajuntament. Tots ells amb trucada directa, a més de poder accedir al llistat de tots els telèfons que és el mateix que apareix a la web; notícies de l'ajuntament (cinc últimes entrades del web), agenda d'activitats al municipi (cinc últimes entrades) i borsa de treball (ofertes laborals publicades per l'Ajuntament i del Servei d'Ocupació de Catalunya. 

"Botiguers"Directori de comerços i activitats de Dosrius. Ordenat per categories. Es preveu un directori també per a entitats classificat per tipus (cultural, esportiva, etc.) 

"Avisos importants" - "Notificacions Push"Tauler d'anuncis dels avisos d'interès general per al municipi. 

"Xarxes Socials"Permet navegar per les xarxes socials de Facebook i Twitter, per veure les últimes entrades en cadascuna d'elles. 

"Imatges"Galeria d'imatges, en principi classificada per cadascun dels nuclis. 

"Llocs d'interès"Actualment enllaça amb la secció del mateix nom de la web de l'ajuntament. 

"Lector de codis Qr" 
D'utilitat per exemple per accedir a la informació codificada de llocs emblemàtics del municipi i que se situa en les plaques informatives de cada lloc (El comú, el ajuntament vell, ...) 

"Consultes generals"Accedeix a un formulari on podrà realitzar una consulta a un dels següents departaments: urbanístic, medi ambient, obra i servei o d'altres. N'hi haurà prou amb indicar el seu nom i cognoms,, telèfon, correu electrònic i lògicament, la consulta. 

"Contacte"Mostra direcció i horari d'atenció de l'Oficina d'Atencion Ciutadana de l'Ajuntament de Dosrius, a més de poder accedir directament al telèfon, correu electrònic, localització o la pàgina web.

Si bé l'aplicació ja està disponible, no està operativa al 100% per la qual cosa caldrà esperar a l'anunci oficial per part de l'Ajuntament. 
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil