Arranjament del paviment de carrers de Can Massuet del Far

L’alcalde de Dosrius, Marc Bosch, i el regidor d’Urbanisme, Joan Serra, han signat avui (30 de novembre de 2015) el contracte del projecte d’arranjament del paviment amb aglomerat en calent dels carrers de les Agudes, Granollers, Collformic, Sant Elies, Céllecs, l’Avinguda del Far i el Passatge de les Agudes; tots de Can Massuet del Far. En aquests carrers s’hi intervindrà total o parcialment en funció de l’estat del paviment. La superfície total d’actuació és de 2.313,05m2 i el projecte s’ha adjudicat a l’empresa Asfalts Barcino SL per 36.681,15€.




Les obres a executar consistiran en el sanejat i posterior asfaltat de diverses zones de la calçada. També es retiraran totes les bandes reductores de velocitat emplaçades en aquests indrets, que seran reemplaçades per d’altres homologades el 2016. Aquestes actuacions es duran a terme en constant interacció amb el trànsit de vehicles rodats, havent d’extremar la senyalització i tancament de les zones de treball. En el supòsit que no sigui possible, s’utilitzaran els operaris que siguin necessaris o Policies Locals per tal de controlar talls puntuals de trànsit.


Es preveu que l’obra acabi abans de festes de Nadal. En els propers dies, també a Can Massuet del Far, s’arranjaran algunes voreres i s’executarà la construcció del col·lector dels carrers de Sant Llorenç del Munt i Burriac. Així mateix, a Dosrius, es procedirà a la substitució dels elements separadors del centre urbà (pilones).

Font: Ajuntament de Dosrius

 
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil