Dosrius Ràdio s'adhereix a la campanya contra la violència masclista

Amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència envers a les Dones, enllaçarem uns vídeos que ens ajudaran a reflexionar sobre la Violència de Gènere, és a dir, la violència masclista contra les dones.

Dosrius Ràdio Associació Cultural i Juvenil, s'adhereix donc com a entidad a la iniciativa proposada per l'Ajuntament de "Trencar el Silenci".









El 25 de novembre, Dia internacional contra la violència envers les dones, des de l’ajuntament de Dosrius volem fer públic, un any més, el nostre rebuig davant totes les manifestacions de violència, física, psicològica, econòmica, social o estructural que impedeixen a les dones poder tenir garantits els seus drets i deures com a ciutadanes. La violència, en totes les seves manifestacions, és una conseqüència de les desigualtats reals, i l’única manera d’aconseguir una societat sense violència és fer una aposta clara per les polítiques d’igualtat que permetran a dones i homes concebre una societat basada en el respecte, l’equitat i la justícia social.
Descarregar cartell
Descarregar tríptic
Descarregar manifest 
 
Font: Ajuntament de Dosrius




Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil