Dosrius Ràdio col-labora en el torneig benèfic de pàdel per Asier. 28 i 29 de novembre.

Aquest cap de setmana, tindrà lloc un torneig solidari i benèfic de pàdel a la zona esportiva de Can Massuet. 36 persones jugant en dos torns. Un dissabte i l'altre diumenge. De fet és un torneig americà en què uns veïns de Dosrius juguen amistosament sense premi final i amb l'única intenció de recaptar diners per Asier.

L'Asier es un nen de 9 anys. El 23 de juny del 2015 li van diagnosticar  un tumor cerebral difús en el tronc del cervell.
Aquest tipus de tumor es localitza en el tronc cerebral, una estructura del sistema nerviós que connecta entre si la medul-la espinal, el cervell i el cerebel.

Els símptomes i limitacions del nen varien i evolucionen en funció dels parells cranials i tractes de les fibres nervioses afectades pel creixement del mateix.
Solen ser comuns els problemes de coordinació, equilibri, paralització dels músculs facials, i en últim extrem, incapacitat per parlar o empassar qualsevol aliment o líquid.

L'ajuda anirà destinada perquè Asier en un futur pugui accedir a algun tractament, tingui una millor qualitat de vida i també s'utilitzarà majoritariament per col-laborar en l'estudi únicament d'aquesta malaltia.


Dosrius Ràdio, col·laborarà en l'apartat de megafonia, posant els equips i la música per amenitzar l'esdeveniment.


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil