Avui diumenge 25 d'octubre tenim ... Aplec de Tardor i Trofeu 2rius de PatinatgeAplec de Tardor al Santuari del Corredor, 25 d'octubre


Programa:

a les 12h.: Missa Solenme
a les 13h.: Assemblea General
a lñes 13:30h.: Refrigeri popular

Aquest Aplec va nèixer a l’any 1991 en motiu de l’inici de la restauració del santuari.
Al llarg dels anys,  aquest aplec ha servit per presentar les successives restauracions que s’han fet.

A l’Aplec de Tardor de l’any passat (2014) es va donar per acabada la restauració de tot el santuari , deixant-ho escrit en una cerámica a la porta de la capella .
Acabat, doncs, el motiu de la restauració,   PREGUNTEM :    podem trobar un nou motiu per continuar celebrant aquest aplec de Tardor.  

Per aquest motiu es convoca l’assemblea del programa. 


III Trofeu 2Rius de patinatge artístic. Diumenge 25 d'octubre, pavelló de Dosrius
El diumenge 25 d’octubre arriba la III edició del Trofeu 2Rius de Patinatge Artístic. Les inscripcions preveuen la participació de més de 150 patinadors de diferents nivells i categories que competiran per demostrar les habilitats adquirides en aquest esport, davant de tres jutges de patinatge artístic sobre rodes.

Els clubs participants seran el Club patinatge 2Rius, i d’altres com ara el Club Patinatge Vilassar de Dalt, el Club Patí Premià, el Club Patí Iluro (Mataró), el Duran i el Bas (Barcelona), i el Club Patí Cabrils, entre d’altres. El trofeu tindrà lloc a partir de les 8 del matí i durant tot el dia.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil