cada dia una nova selecció musical preparada per a tu - info@dosriusradio.cat

Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte

Els veïns de Dosrius d’entre 50 i 69 anys rebran una carta al llarg dels propers dos anys on es detallarà el funcionament de la prova

El Departament de Salut de la Generalitat, a través del Consorci Sanitari del Maresme ha endegat el Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte a les poblacions de Dosrius, Argentona i Òrrius. El programa va adreçat a tots els homes i dones de 50 a 69 anys d’edat i ofereix la possibilitat de realitzar, cada dos anys i de manera gratuïta, una prova molt senzilla per detectar un càncer o una lesió precancerosa.

Les persones que es trobin en aquesta franja d’edat –considerada de risc- a Dosrius rebran a partir del mes de setembre i al llarg de dos anys, una carta on se’ls explicarà el funcionament de la prova. Per participar-hi, cal anar amb la carta a una de les farmàcies adherides a la campanya on facilitaran tot el necessari per fer la prova.Segueix-nos a:


Entradas recents

El més vist

Espai d'expressió ciutadana
Aquest espai com el seu nom indica, pretén ser un espai d'expressió i participació ciutadana de temes relacionats amb el municipi de Dosrius.

Accedi a l'Espai
Normes Generals d'us

Que fan a la tele?

XALOC - Diputació de Barcelona