Dosrius comptarà amb un punt d’avituallament a la ‘Sepsis Challenge’. 18 d'octubre

Dosrius -conjuntament amb d’altres pobles del Maresme- acollirà la I Marxa Cicloturista & Cronoescalada contra la Sèpsia a Catalunya, la ‘Sepsis Challenge’, el 18 d’octubre. La ‘Sepsis’ és una iniciativa solidària sorgida d’entre els treballadors del Consorci Sanitari del Maresme que són aficionats al ciclisme, amb el suport de la revista esportiva Sports People. L’objectiu és recaptar fons per combatre la sèpsia greu des de la recerca biomèdica i el desenvolupament de programes de formació.

El recorregut de la marxa cicloturista tindrà com a punt d’inici el Tecnocampus de Mataró a les 8:30h del matí. El recorregut travessarà els municipis de Mataró, Argentona, Òrrius, La Roca del Vallès, Llinars i Dosrius. En el tram que correspon a Dosrius se situarà un punt d’avituallament per als corredors que hauran de superar 6 ports de muntanya i 77kms de recorregut total amb un desnivell positiu de 1.350m.

La sèpsia és una resposta inflamatòria molt intensa generada pel cos humà davant una infecció agressiva. En funció de la seva intensitat, pot afectar òrgans vitals augmentant el risc de mort. De fet, la sèpsia és present en el 30% dels pacients que ingressen en un hospital per infecció, i és una de les principals causes de mort als hospitals catalans (4.000 morts a l’any). La prevenció, la detecció i l’estudi de la sèpsia, doncs, és la clau per combatre aquesta resposta inflamatòria, i aquesta és la raó per la qual s’ha organitzat la ‘Sepsis Challenge’.

Les inscripcions es poden fer a través del web oficial de la cursa, on també es pot consultar tota la informació relativa a l'esdeveniment.



+ Info

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil