Ja sabem que volíeu saber



Pot semblar que no ens assabentàvem de res, però era una qüestió d'ètica.

Si uns partits polítics ens envien una convocatòria de roda de premsa, el lògic, el correcte, el que imposa el sentit comú, és esperar que es produeixi aquesta roda de premsa per informar degudament, amb tot el material que ens proporcioni, amb les declaracions que es produeixin i amb els matisos que calguin, informar als nostres seguidors de tot el que passa al nostre municipi.

El nostre silenci, no ha estat imposat. El nostre silenci era de rigor, de respecte, de deixar fer correctament als que estaven treballant per aconseguir una estabilitat de govern en els pròxims quatre anys.

Sembla ser ja vox populi, el que s'està "cuinant" arran de tot el que ha aparegut a l'Agència Catalana de Notícies, La Vanguardia, El Punt, Capgros i altres.

El nostre silenci, es trencarà avui quant finalitzi la roda de premsa a la qual se'ns ha convocat. I serem extremadament curosos amb no crispar un ambient que ja pugui estar-ho o de difondre notícies sense consultar als seus protagonistes. Perquè llavors convertim els rumors en notícies i el que haurien de ser notícies, poguessin deixar de ser-ho.

Paciència, estimats amics i amigues i recordeu que la constitució de l'ajuntament és el proper dissabte dia 13, ni abans d'ahir quan va sortir tot publicat, ni avui quan s'ha convocat una roda de premsa.

A tots els que us heu dirigit a Dosrius Ràdio per totes les vies possibles (telèfon, correu, xat privat, etc.), demanar-vos comprensió per la nostra actitud que segur que entendreu i agrair la paciència. 

Ja sabem que volíeu saber.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil