Comunicat de La PAC respecte al pacte de govern signat amb ERC i el GIR

Després de les eleccions municipals del passat 24 de maig en les que en el Municipi de Dosrius no hi va haver cap majoria absoluta, es va obrir un període de converses i possibles pactes entre les diverses forces polítiques, amb representació, sorgides de les votacions.
Tenint en compte que 1.246 persones van votar per demanar un canvi en el govern municipal, els tres partits que representen aquest ciutadans han decidit signar un pacte de govern pel mandat 2015-19.
Aquestes forces polítiques son Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) encapçalat per Marc Bosch, La Plataforma Alternativa Ciutadana de Dosrius (La PAC) amb Judith Coll al front i el Gestió independent de Recursos (GIR) amb Joan Serra al capdavant.
El Pacte inclou la fusió dels tres programes electorals, que contemplaven amb molts punts de trobada, per tal d’unir esforços en modernitzar la gestió municipal i fer-la més participativa.
Cal tenir en compte que durant els darrer 16 anys l’ajuntament de Dosrius ha estat governat pel mateix alcalde del PSC el Sr. Josep Jo, que ja en el darrer mandat havia perdut la majoria absoluta i que aquest 24 de maig va perdre el seu sisè regidor.
Aquest pacte, doncs, suposa un canvi important pel municipi que veurà com s’actualitza la gestió de l’ajuntament i pren un aire renovat per impulsar projectes de futur.
La PAC és una formació política exclusivament de l’àmbit municipal de Dosrius que no està lligada a cap partit supra-municipal.
L’any 2011  La PAC, que es presentava per primera vegada a les eleccions municipals,  va ser la segona força més votada obtenint una representació de tres regidors.
Després d’aquests 4 anys a l’oposició en els que s’ha fet un intens treball i s’ha estat molt en contacte amb els ciutadans, s’han obtingut 460 vots que fan possible repetir en nombre de representants, tornant a sorgir Judith Coll, Isidro Galiano i Jordi Renyé com a regidors.
L’esforç fet durant aquests anys s’ha vist recompensat, però cal fer un pas endavant. Aquest és entrar al govern per tal de poder portar a terme els projectes propis, que es basen en aconseguir que Dosrius sigui més participatiu, eficient i sostenible.
Aquest acord de govern permet poder desenvolupar polítiques que millorin la gestió municipal, canviant el model actual i formant un nou equip que sense dubte farà que es modernitzi la gestió de l’ajuntament.


Dosrius a 10 de juny de 2015


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil