L'èxit de la participació. Un 63,07%


(fer clic per ampliar)

Diversos guanyadors veient els resultats d'ahir. Pensant en veu alta, veiem:

La participació s'ha incrementant, passant d'un 59 a un 63%.

El PSC manté el nombre de vots, de fet incrementa amb 2 vots. Ha obtingut 881, més que en el 2011 que va obtenir 879.
Josep Jo i Munné, Antònia Pérez Ramírez, Sílvia Garrido Galera, Antoni Martínez Rives i Carola Rucabado Jo seran els seus regidors.

ERC, és el guanyador indiscutible de la nit. L'any 2011, no es va presentar i el 2007, que si es va presentar, va obtenir només 85 vots. En aquesta ocasió. 601 vots, el converteixen en la segona força política del municipi.
Marc Bosch De Doria, Eduard Vila i Pelegrí i Montserrat Jubany i Pinós seran regidors.

La PAC ha sabut aguntar la forta arrencada d'ERC, ja que molts dels seus votants han votat ara a ERC, i fins i tot persones de la seva candidatura eren votants de La PAC. Si bé, en l'any 2011 va obtenir 418 vots, ara ha tret 460 que li permet mantenir els tres regidors que ja tenia.
Judith Coll i Garcia, Isidro Galiano Galiano i Jordi Reñé i Vernet seran els seus regidors, els mateixos que té en l'actualitat.

Una altra soprpresa ha estat el GIR. Ha sabut captar el vot jove i això li ha proporcionat 185 vots, enfront dels 52 obtinguts el 2011. Joan Serra, seguirà per tant de regidor. Tot un èxit. Abans era regidor per la llista del PP.

PP, sembla que ha pagat els plats trencats del pacte PSC-PP del 2011, i ha passat dels 299 vots a 173, obtenint per tant un sol regidor, Salvador Corbalán Muñóz.

CiU, sens dubte és el perdedor de la cita electoral. Ha passat de 398 vots i dos regidors el 2011, a 151 i perdre la representació al 2015. No ha fet els deures (campanya com cal i cuatre anys previs) i ha impedit el pacte alternatiu i natural ERC + LaPAC + CiU. Curiosament CiU ha repetit victòria en el global de Catalunya.


(fer clic per ampliar)

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil