Ajuts i beques per infants en edat escolar

A partir del proper dilluns 18 de maig de 2015 i fins el 19 de juny de 2015 queda oberta la convocatòria per sol·licitar les beques i ajuts socials per a famílies amb fills i filles en edat escolar.

TIPUS D’AJUTS I BEQUES:

·        TRANSPORT ESCOLAR

·        MATERIAL ESCOLAR

·        LLIBRES ESCOLARS

·        MENJADOR LLAR D’INFANTS

·        CASALS D’ESTIU 2015

·        REEDUCACIÓ: LOGOPÈDIA, PSICOLOGIA, REFORÇ ESCOLAR,......

 

L’imprès de sol·licitud,  es pot recollir al Registre General de l’Ajuntament de Dosrius i al Departament de Serveis Socials de dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h. o es pot descarregar a traves de la web de l’ajuntament de Dosrius. (www.dosrius.cat).

Les sol·licituds es presentaran al Registre General de l’Ajuntament de Dosrius amb tota la documentació requerida. No s’admetrà cap sol·licitud fora dels terminis establerts.  Per a més informació  podeu trucar al  937.91.80.14 Ext. 4

REQUISITS:


1. Tenen dret a sol·licitar les beques totes aquelles famílies EMPADRONADES al  municipi de Dosrius amb infants escolaritzats als nivells d’educació infantil, primària, ESO i Secundaria.

2. Compliment  dels requisits de les bases reguladores dels ajuts socials municipals per a famílies amb fills i filles en edat escolar. Curs 2015-2016

Documentació adjunta:

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil